Wizz Air are noi rute de zbor. Unde vei putea zbura cu operatorul aerian low-cost

Wizz Air are noi rute de zbor. Unde vei putea zbura cu operatorul aerian low-cost

Wizz Air, companie aeriană cu cea mai rapidă creștere din toată Europa, a anunțat recent că programul de vară pentru anul viitor de pe aeroporturile românești este valabil. De asemenea, a mai arătat că biletele se pot cumpăra de pe site-ul companiei, conform unui comunicat de presă care a fost trimis de către reprezentanții acesteia, dar și alte două noi locații.

Wizz Air are rute noi!

Conform unui comunicat trimis de reprezentanții companiei aeriene, Wizz Air, principalul transport low cost din Europa Centrală și de Est, a extins programul de vară pentru anul ce urmează de pe aeroporturile româneștei. Acesta este deja valabil, iar cei care doresc să achiziționeze biletele de zbor pentru diverse rute o pot face de pe site-ul oficial al Wizz Air. Compania a mai anunțat încă 13 noi rute, extinzându-și astfel rețeaua românească.

Pentru noul an se indică și alte două locații: Londra Southend şi Edinburgh. Zborurile către Scoţiei şi Londra Southend vor fi operate de la Otopeni. Datorită noilor rute de la Timişoara către Billund, Baden-Baden, Doncaster şi Nuremberg, dar şi Edinburgh şi Londra de pe Bucureşti – Otopeni şi mai mulţi pasageri români pot călători acum cu uşurinţă în Anglia, Scoţia, Danemarca şi Germania.

Wizz Air are rute noi. Unde poți zbura?
Wizz Air are rute noi. Unde poți zbura?

A transportat peste 4,9 milioane de pasageri

Wizz Air oferă, cu tot cu aceste servicii, un total de 147 de rute spre 20 de țări cu plecare din România. În sezonul călduros din 2020, Wizz Air a avut peste 670.000 de locuri de vânzare pe rutele româneștei față de 2019. Creșterea este de 6,7% și aproximativ cu 3.000 de zboruri în plus.

Primul zbor realizat de către avioanele companiei Wizz Air a fost de la Târgu Mureș către Budapesteîn luna iulie a lui 2006. De atunci, Wizz Air a transportat peste 49 de milioane de pasageri din România spre alte destinații. În anul curent, compania aeriană a vândut 10 milioane de locuri spre și din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI