Wizz Air a dat vestea care interesează milioane de români. Ce curse apar în țară

Wizz Air a dat vestea care interesează milioane de români. Ce curse apar în țară
Wizz Air, veste mare pentru români

Wizz Air vine cu vești deosebite pentru români! După luni în care oamenii au fost nevoiți să-și amâne vacanțele și să-și dea planurile peste cap, acum vine și răsplata așteptării care le va face viața mai ușoară- noi rute chiar de luna viitoare.

Wizz Air, veste mare pentru români

Wizz Air vine cu noi vești deosebite pentru români! Compania aeriană va lansa rute din Liverpool spre România și Republica Moldova. De asemenea, a anunțat că va opera două zboruri săptămânale de pe aeroporul John Lenon din Liverpool către Chișinău chiar de la finele lunii octombrie. Tot atunci va reintroduce cursele din Liverpool către Cluj-Napoca, cu o frecvență bisăptămânală, iar în timpul acesta cursele către Iași vor continua să fie operate și în zezonului rece, arată profit.ro. Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est, transpotatorul operând o flotă de 124 de aeronave Airbus A320 și A321.

 Noile rute Wizz Air din Catania
Noile rute Wizz Air din Catania

Alte beneficii de care vor avea parte clienții companiei sunt reducerile substanțiale pentru anumite zboruri. Aceasta va înființa noua bază și va completa cele 15 rute deja operate. Noile cinci servicii ale Wizz Air sunt către: Roma Fiumicino, Bologna, Veneţia, Memmingen (Munchen Vest) şi Londra Luton de la Catania şi o nouă rută de la Milano Malpensa către Bari începând din octombrie 2020.

Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe site-ul oficial wizzair.com sau din aplicația pentru mobil de la doar 9.99 euro. Cele două aeronave Airbus A321 vor sprijini operațiunile a cinci noi rute care urcă numărul total de destinații din Catania în 2020 la 20. La scurt timp după ce și-a deschiz baza din Milano Malpensa. Wizz Air a anunțat o altă rută care leagă Milano de Bari, urmând ca frecvența dintre destinații să crească de la două la trei curse pe zi.

Noile rute Wizz Air din Milano Malpensa
Noile rute Wizz Air din Milano Malpensa

„Noi locuri de muncă în acest moment critic”

„Sunt încântat să anunţ baza noastră cu numărul 36 de pe Aeroportul Catania Fontanarossa, care ne permite lansarea a cinci noi rute, aducând totalul la 20 de rute din Catania. Exact la o săptămână după ce am anunţat primele noastre rute interne italiene de la Milano Malpensa la Catania şi Palermo suntem încântaţi să sărbătorim înfiinţarea noii baze din Catania cu două Airbus A321, aducând tarife foarte mici atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru oraşele europene, sprijinind astfel economia locală şi creând noi locuri de muncă în acest moment critic”
George Michalopoulos, CCO al Wizz Air