Windows 10 a lansat un update complet devastator pentru useri. Nimic nu a mai fost la fel atunci când voiai să te joci

Windows 10 a lansat un update complet devastator pentru useri. Nimic nu a mai fost la fel atunci când voiai să te joci
Ultimul update lansat de Windows 10

Windows 10 este un sistem de operare dezvoltat de Microsoft, versiunea finală fiind lansată în mod oficial pe 29 iulie 2015. Microsoft distruge accidental performanța jocurilor pe PC în ultima versiune Windows 10. Acesta a lansat acum o actualizare Windows 10 de urgență pentru server pentru a remedia problema.

Update-ul devastator lansat de Windows 10

Dacă Windows 10 vă îndeamnă să actualizați, vă recomandăm să continuați să întârziați, deoarece cel mai recent patch Microsoft cauzează probleme jucătorilor.

Este o poveste la fel de veche ca timpul sau cel puțin la fel de veche ca sistemul de operare, jucătorii fiind invadați cu un fir Reddit din cauza căruia se plâng că jocurile lor sunt aproape imposibil de jucat cu cea mai recentă actualizare instalată.

Problemele Windows 10

Potrivit celor de la pcgamesn.com, problemele variază de la probleme Vsync până la jocuri bâlbâit, cadre cadre și, în unele cazuri, blocări frecvente BSOD. Este departe de a fi un incident izolat, cu multe comentarii care identifică faptul că actualizarea Windows 10 este vinovatul și nu pare că veți fi în siguranță de ambele părți ale spectrului de culori.

Echipa verde, albastru și roșu sunt toate afectate de o gamă largă de plăci grafice Nvidia și AMD și procesoare Intel și AMD captate în mix. Se pare că problemele sunt prezente pe versiunile Windows 10 KB5001330 și KB5001337, potrivit unui raport al Computer Base. Nvidia a emis o declarație cu privire la această problemă, spunând

„dacă vedeți performanțe mai scăzute în jocuri, verificați dacă actualizarea Windows 10 Update KB5000842 rezolvă problema”.

Actualizările Windows 10

Redditorii oferă o listă neexhaustivă a jocurilor care suferă de actualizare, inclusiv Doom Eternal, Call of Duty: Warzone și Red Dead Redemption 2, deși ar putea fi multe altele.

Există modalități de a crește fps-ul dacă Windows 10 nu ia nu pentru un răspuns, ceea ce nu face în mod regulat, dar nu există nicio garanție că aceste metode vor ajuta, deci este mai bine să reveniți la actualizarea dvs. dacă sunteți blocat cu fps-uri rampante probleme care nu existau înainte. Totuși, este o mică responsabilitate – nu vă recomandăm întotdeauna să nu vă mențineți Windowsul la zi. Atunci când Microsoft nu distruge cel mai bun PC pentru jocuri, majoritatea actualizărilor vă ajută să vă păstrați computerul cât mai sigur. 

Windows 10 – actualizare de urgență

Din fericire, Microsoft a lansat o actualizare de urgență pentru Windows 10 pentru a remedia performanțele jocurilor pe computer și nici măcar nu ar trebui să descărcați nimic pentru ca acesta să intre în vigoare.