10 sept. 2022 | 21:21

William, Kate, Harry şi Meghan Markle, din nou împreună. Ce s-a văzut în imaginile cu cei patru de la Castelul Windsor. Video

Monden
William, Kate, Harry şi  Meghan Markle, din nou împreună. Ce s-a văzut în imaginile cu cei patru de la Castelul Windsor. Video
Ce s-a văzut în imaginile cu cei patru de la Castelul Windsor?

Vestea morții celei mai longevive Suverane pare-se că i-a adus aproape pe cei doi nepoți. Imaginile de la Castelul Windsor i-au surprins pe William, Kate, Harry şi Meghan Markle, din nou împreună. Este clar că, cel puțin pentru următoarele 10 zile, cei doi fii ai Prințesei Diana au îngropat securea războiului. Ce s-a văzut în imaginile cu cei patru de la Castelul Windsor, a scos în evidență mai multe aspecte, unele deja știute, altele văzute la fața locului.

„Regina a murit! Trăiască Regele!” William, Kate, Harry şi Meghan Markle, din nou împreună

Prințul William și prințul Harry, împreună cu soțiile lor respective Kate Middleton și Meghan Markle, au făcut front comun în timpul unei apariții în fața Castelului Windsor.

Cei patru au putut fi văzuți azi, 10 septembrie, după moartea reginei Elisabeta a II-a. Aceștia au participat la urcarea pe tron a tatălui lor, Regele Charles al III-lea. Aceasta marchează prima dată în mai bine de doi ani când cuplurile au fost fotografiate împreună. Îmbrăcate toate în negru, au apărut unul lângă altul de la Castelul Windsor.

Castelul a servit ca locuință a defunctului monarh în cea mai mare parte a ultimilor doi ani, în mijlocul pandemiei COVID-19. Regina a murit la casa sa de vacanță din Castelul Balmoral, Scoția, la vârsta de 96 de ani, pe 8 septembrie.

Apărând în continuare împreună, cei patru au mers să privească florile așezate pe jos de către îndoliați. William, Kate, Harry și Meghan s-au despărțit apoi pentru a saluta mulțimea adunată în fața porților castelului Windsor.

Lui William i s-a înmânat o jucărie Paddington Bear, o notă la o schiță în care apare personajul și regina în timpul Jubileului său de Platină. Cei îndurerați și-au adus copiii și chiar și un câine.

Ce s-a văzut în imaginile cu cei patru de la Castelul Windsor. Meghan Marckle e agitată și emoționată

Deși nimeni nu se aștepta la această imagine, prezența celor doi frați la Castelul Windsor a făcut înconjurul lumii. Imaginile au surprins-o pe Meghan Markle agitată și emoționată, iar Harry este văzut cum o ia in brate.

Ulterior, o ia de mână pentru a o ajuta să se liniștească. În același clip, camerele se mută pe noua Prințesă de Wales, Kate Midleton, care este văzută discutând câteva minute bune cu cel care se ocupă de Castelul Windsor.

În timpul discuției, este clar că Prințesa de Wales cere indicații. Apoi se poate observa cum pleacă toți patru spre poarta castelului. Dacă ar fi să ne luăm după aceste cadre doar, am putea concluziona că noua Prințesă de Wales arată, încă o dată, că este cea puternică.

În tot acest timp, cumnata Prințesei de Wales, Meghan Markle nu ridică capul din pământ. A mers așa, în timp ce se îndreaptă spre poarta Castelului. Arată de parcă i-ar fi rușine, iar un ultim cadru o arată pe Kate Midleton, în timp ce Meghan stă cu capul in joc, privind cu curaj în față.

Mai mult, Meghan îl mângâie pe Harry pe spate în semn de alinare, însă gestul mult prea intim încalcă protocolul regal.

Tensiunile au crescut între William și Harry

În ultimii câțiva ani, tensiunile raportate au crescut  între William și Harry. Tensiuni, se pare, au fost și între Kate și Meghan. Majoritatea au fost alimentate și mai mult după ce ducele și ducesa de Sussex s-au retras din rolurile lor de membri majori ai familiei regale în 2020.

Cu toate acestea, Harry a rămas apropiat de o parte din rudele sale. El și Meghan au vizitat-o pe regină în aprilie. Atunci Harry a remarcat că aceasta era „în mare formă”. Că încă mai avea „marele ei simț al umorului”.

A fost prima călătorie comună a soților Sussex în Marea Britanie de când s-au mutat în Statele Unite. Harry a vizitat Anglia de câteva ori pe cont propriu, inclusiv pentru a participa la funeraliile bunicului său, prințul Philip, în 2021.

El și Meghan au călătorit, de asemenea, vara trecută pentru Jubileul de Platină al reginei, unde au fost fotografiați cu alți membri ai familiei regale. Cei doi se aflau la Londra pentru premiile WellChild Awards în momentul decesului ei.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital: Sunt viu
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Se pregătesc armele nucleare. O țară NATO zdruncină toată Europa: Pe timp de război, aceasta este o...
Capital.ro
Ţara de lângă România ce şi-a majorat rezervele de aur cu 3.000%. Fiecărui cetăţean îi revin câte 10 grame din preţiosul metal
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ALERTĂ alimentară! PRODUS contaminat în MEGA IMAGE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro