What`s Up, ridicat de polițiști dintr-un apartament din Capitală. I se aduc acuzații grave

What`s Up, ridicat de polițiști dintr-un apartament din Capitală. I se aduc acuzații grave

What`s Up a fost ridicat de către polițiști în urmă cu câteva minute. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină de urgență și să-l conducă pe artist la secție. Acesta ar fi fost violent cu iubita lui, motiv pentru care femeia ar fi apelat de urgență la ajutorul autorităților.

What`s Up, ridicat de polițiști dintr-un apartament din Capitală

What’s Up a fost arestat, conform spynews.ro. Acesta a fost extrem de violent cu iubita sa, astfel că evenimentul a concluzionat cu venirea de urgență a oamenilor legii la apartamentul acestuia din Capitală. Chiar cu câteva minute în urmă, polițiștii l-au scos în cătușe pe artist din locuința lui, după ce a fost violent cu femeia care se afla în preajma sa. Amintim că solistul a mai ajuns pe mâinile polițiștilor și în seara de 9 decembrie, după ce alt scandal monstru avut loc tot în imobilul lui. Mai mult decât atât, se pare că What’s Up a devenit recalcitrant în ambele cazuri atunci când oamenii legii au acționat.

Amintim că iubitul cântăreț a apărut în preajma unei alte femei la doar nouă luni de la divorțul de Simina Ivancea, după numele soțului. Din păcate, cei doi au fost protagoniștii unor evenimente mai puțin plăcute și ale unor scene extrem de nervi și țipete chiar în văzul tuturor. Tensiunile dintre ei au devenit atât de mari încât au fost nevoiți să-și spună adio.

What's Up, ridicat de polițiști de la un apartament din Capitală. Acesta ar fi lovit-o pe iubita lui
What’s Up, ridicat de polițiști de la un apartament din Capitală. Acesta ar fi lovit-o pe iubita lui

„Când apare nepotrivirea, iubirea se transformă în obișnuință”

”Au fost nouă ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu, ca bărbat, să-ți ofer. P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii și haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit nouă ani. Mergem mai departe. Numai bine tuturor!”
Marius Ivantea – What’s Up

Urmăriți Playtech.ro și pe