Walter Zenga a făcut 4 doze de vaccin anti-covid-19. Cum își justifică decizia VIDEO

Walter Zenga a făcut 4 doze de vaccin anti-covid-19. Cum își justifică decizia VIDEO
Ce decizie a luat Walter Zenga. Antrenorul a făcut 4 doze de vaccin anti-covid 19

Walter Zenga și-a șocat fanii! Antrenorul a abordat un subiect controversat și le-a dezvăluit tuturor că a făcut 4 doze de vaccin anti-covid-19. În timp ce mulți au rămas fără cuvinte, el și-a justificat decizia printr-un videoclip ce spune totul.

Walter Zenga, decizie surprinzătoare. De ce a făcut 4 doze de vaccin anti-covid-19

Walter Zenga este protagonistul unei povești incredibile, mai ales pentru că nu mulți pot să spună că s-au vaccinat cu 4 doze împotriva coronavirusului. Fostul antrenor al echipei Cagliari trăiește de o bună perioadă în Dubai, dar și-a dorit să revină în Italia pentru începutul sezonului de fotbal.

Cunoscutul antrenor s-a vaccinat cu două doze ale vaccinului chinez Sinopharm în Dubai, dar a aflat că acesta nu este acceptat și în Europa. El a fost nevoit să recurgă la o altă metodă pentru a se asigura că o să ajungă în Italia pentru a se bucura de fotbal așa cum se cuvine.

Mulți au fost șocați în momentul în care au aflat că Walter Zenga s-a vaccinat cu 4 doze, dar decizia sa a fost luată în numele iubirii. El și-a dorit din tot sufletul să meargă în Italia, așa că a recurs la a se vaccina cu Pfizer după ce s-a imunizat cu Sinopharm.

”Sunt cei care nu se vaccinează, cei care fac rapelul și cei ca mine care decid să ia a treia și a patra doză de Pfizer după două doze de Sinopharm.”, a scris Walter Zenga la un videoclip postat pe Instagram.

Ce a spus Walter Zenga despre decizia sa. Care este motivul pentru care a recurs la așa ceva

Walter Zenga le-a mărturisit tuturor că nu s-a mai gândit la nimic în momentul în care și-a dat seama că trebuie să se vaccineze și cu Pfizer pentru a putea să meargă în Italia. Vremurile disperate cer măsuri disperate, așa că antrenorul a luat o decizie drastică!

Chiar dacă există și dezavantaje cu privire la decizia sa, antrenorul nu putea să stea departe de marea sa dragoste, fotbalul. Multe persoane se tem de a face mai multe doze de vaccin, dar Walter Zenga a demonstrat că nimic nu poate să stea în calea sa atunci când vine vorba de sport.

„Toate acestea pentru a avea permisul verde și a putea rămâne în Italia pentru a-mi urma iubitul fotbal. Singurul dezavantaj…va trebui să fac a doua doză peste 20 de zile și voi pierde prima parte din campionat. Ce nu se face pentru dragoste…”, a mai zis el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI