Vulpița și Viorel, lovitură fantastică în muzică. Noua piesă a soților Stegaru

de: Alex Cazacu
07 12. 2020

Deși unii credeau că Vulpița și Viorel s-au consolat cu viața la țară și nu mai au nevoie de celebritate și motive de a ieși în evidență, se pare că s-au înșelat. Cei doi au lansat o nouă melodie și sunt iar în centrul atenției.

Vulpița și Viorel, lovitură fantastică în muzică

Mare bucurie pentru fanii celor doi soți din Blăgești! Vulpița și Viorel au revenit pe piața muzicală și au scos o nouă melodie nouă, în compania Lilianei Moise, cea pe care au și ales-o să fie nașa celui de-al doilea copil al lor.

Colaborarea acestora a fost una foarte așteptată, mai ales că piesa a fost înregistrată cu puțin timp înainte ca celebrul cuplu să plece acasă, de la Acces Direct. Reveniți în forță, Vulpița și Viorel și-au dus planul la bun sfârșit și acum sunt pregătiți să guste din nou succesul.

”Avem de filmat un videoclip cu doamna Liliana Moise. Am înregistrat melodia în urmă cu cinci luni. Vreau să iasă calitate, să fie numărul unu”, a spus Viorel Stegaru la ”Acces Direct”, potrivit Cancan.ro.

Vulpița îl susține pe Viorel

Totodată, Viorel are tot sprijinul soției sale și se pare că este prima oară când nu este invidioasă pe faptul că acesta este acum în centrul atenției, în noua melodie.

”Din cauza mea nu s-a mai făcut melodia, dar m-am întors și o facem. Atunci m-am luat după soacră-mea și am plecat acasă. Chiar dacă e melodia soțului meu, o să fie pe locul unu. Sper să rupă!”, a spus Vulpița.

Vulpița și Viorel în noua casă

Deveniți celebri peste noapte, cei doi soți din Blăgești au avut parte de-a lungul acestui an de multe momente delicate. Cu toate că la început se acuzau unul pe celălalt de infidelitate, totul devenind o telenvolevă în direct, acum se pare că s-ar fi împăcat.

În urmă cu aproximativ o lună, Vulpița a împlinit 22 de primăveri și a avut parte de un cadou pe măsură. Cei doi soți au sărbătorit evenimentul într-o casă nouă. Detaliile mutării și al petrecerii au putut fi observate de fanii tinerei Vulpița, pe canalul ei de Youtube.

”Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet. Ne-am mutat la noua casa. Am primit gogoși de la vecini și cafea.”, a scris Vulpița pe canalul său de Youtube.

Într-o apariție la TV, Vulpița a fost numai lacrimi, acuzând o femeie Blăgeşti că ar vrea să i-l fure pe Viorel. Potrivit acesteia, totul a început după ce respectiva femeia a venit în casa lor ca să-i mai ajute la curățenie și treburile casei.