Vulpița și-a enervat toți fanii. Decizia pe care a luat-o vedeta de la Acces Direct

Ce decizie a luat Vulpița? I-a enervat la culme pe fani?

Celebra Veronica Stegaru și-a enervat fanii. Cei care o urmăresc au trecut de la o extremă la alta în ceea ce o privește din cauza ultimei decizii pe care a luat-o tânăra mămică. Ce a făcut acum vedeta de la Acces Direct?

Ce decizie a luat Vulpița? A reușit să își enerveze toți fanii

Vulpița și Viorel Stegaru s-au întors la Blăgești. Cuplul controversat le-a arătat fanilor o poză cu fetița lor în dreptul căreia au scris că s-au întors acasă. Această decizie a fost aspru criticată de internauți. Cei doi tineri părinți au ajuns de unde au plecat.

După opt luni în care au câștigat reacții fel și fel din partea telespectatorilor emisiunii Acces Direct, acum sunt din nou alături de fetița lor. O altă veste îi aducea din nou în Capitală, după ce Vulpița a aflat că e din nou însărcinată, anunț care nu a picat deloc bine pentru mama soacră a acesteia care susține că nu este copilul fiului său.

„Cea mai rea decizie. Sunteți un monument de LENE!”

„Suntem acasă la Blăgești. Noi așa am gândit, să ne întoarcem acasă. Vă pupăm pe toți și îmi e dor de voi”,a scris Vulpița pe Instagram. Amintim că pentru câteva luni soții Stegaru au locuit într-o casă din Buzău, după ce un fan s-a oferit să îi ajute pentru început. Dorința lor a fost dintotdeauna să-și facă viața departe de satul natal și de gurile rele sau părinții care vor să-i despartă, dar ultima postare a Veronicăi a răscolit tot.

„Cea mai rea decizie: sa plecati din Bucuresti. Unde se gasesc locuri de munca la Coada VACII??? Sunteti un monument de LENE !!!”, „Nu mai sunteți la București? Erați in Căutare de serviciu stabil parca. Nu sunteți deloc hotărați”, „Persoane de acest gen nu merita ajutati nu apreciaza nimic”,sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Viorel Stegaru susține că „viața e bună”

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”
Viorel Stegaru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI