Vulpița, decizie radicală după ce a plecat de la Acces Direct. Toate imaginile au ajuns pe internet

Vulpița, decizie radicală după ce a plecat de la Acces Direct. Toate imaginile au ajuns pe internet
Ce face Vulpița de când s-a reîntors la Blăgești

Veronica Stegaru a luat o decizie radicală și s-a întors acasă, lăsându-l pe soțul ei singur. Ce face acum cunoscuta Vulpiță și cum își surprinde din nou fanii?

Ce face Vulpița acum, după ce a renunțat la Acces Direct?

Vulpița a luat decizia pe care mulți au așteptat-o – să-l părăsească pe Viorel, mai ales după scandalul în care se zvonea că acesta a bătut-o. Tânăra s-a reîntors acasă, în Blăgești, iar acum locuiește alături de frații și mama sa. Cu toate astea, nu poate uita faima pe care a îmbrățișat-o în ultimele luni în Capitală.

Desigur că un așa personaj nu are să fie uitat atât de ușor, așa că moldoveanca s-a gândit să profite de reușitele de până acum și să ducă mai departe experiența acumulată în timpul petrecut în fața camerelor de filmat. Vero le-a făcut o surpriză urmăritorilor săi de pe YouTube și a postat primul vlog de acasă. Făcându-și apariția foarte simplu, aceasta a venit în fața fanilor săi să le mărturisească faptul că dorește o schimbare.

„Vreau și eu să fac o schimbare, o transformare”

Nu a durat mult până când aceasta să revină în atenția tuturor cu o altă nuanță de păr. „Vreau și eu să fac o schimbare, o transformare și…hai să încercăm, să vedem cum iese. Vreau să-mi vopsesc și eu părul, o transformare frumoasă, de-abia aștept. Domnul Viorel nu va mai spune nimic, adică Vulpoiul..Nu mai are nicio obligație asupra mea. Sunt mare și eu decid. Vedeți la final, stați cu ochii pe noi, fiți pe fază” a spus Veronica Stegaru, fără să dezvăluie nuanța pe care a ales-o pentru a-și vopsi părul. Ulterior, cei care au urmărit transformarea tinerei au convins-o că arată mult mai bine și că îi face bine faptul că s-a detașat de lucrurile pe care înainte soțul său i le impunea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI