Vulpița de la Antena 1 a dat lovitura! În rochie de mireasă, dar nu lângă Viorel VIDEO

Vulpița de la Antena 1 a dat lovitura! În rochie de mireasă, dar nu lângă Viorel VIDEO
Vulpița de la Antena 1 a dat lovitura! În rochie de mireasă, dar nu lângă Viorel VIDEO

Deja celebra Vulpița a aflat că va fi ”zburată” de la emisiunea ”Acces Direct”, difuzată la Antena 1, iar Mirela Vaida a anunțat pe post că acest lucru se datorează celor de la CNA. Dar asta nu a împiedicat-o pe Vulpița să își adune și mai multți fani.

Vulpița de la Antena 1 a dat lovitura

După ce, acum o lună, lansa un prim videoclip pe yotube, se pare că norocul a dat peste Vulpița, din noou, de această dată fiind secondată de Rafaelo, cu o nouă piesă, intitulată ”Doi îndrăgostiți lulea”. Clipul a fost lansat luni, 4 mai, pe rețeaua youtube, și conform statisticilor a ajuns în trending clips imediat.

Momentul nu a fost lipsit de probleme, după ce soțul Vulpiței, Viorel, în direct pe platoul de la ”Acces Direct” i-a interzis vedetei să facă acest clip cu Rafaelo. Vulpița, extrem de afectată, a decis în acel moment să părăsească platoul Antene 1, iar ”partenerul” din clip, Rafaelo l-a dojenit pe Viorel, tot în direct.

„Măi Viorele, tu vrei numai să plângă fata? Uite, dacă un promo e de 3-4 zile în trending, tu nu-ți dai seama? Noi am muncit atât, am gândit atât povestea asta”, l-a dojenit Rafaelo pe Viorel.

În rochie de mireasă, dar nu lângă Viorel VIDEO

Clipul a bătut recordurile de vizualizări, la lansare, astfel că se află pe locul doi în Trending, cu peste 1,123,889 de vizualizări, iar numărul va crește considerabil în perioadă următoare. În afară de aceste colabărari, Vulpița are, de ceva vreme, și un vlogg pe youtube, loc în care ține legătura cu fanii ei, povestindu-le ce a mai făcut.

Așa a fost și în cazul scoaterii ei din emisiunea ”Acces Direct”, după ce reprezentanții CNA au trimis somații Antene 1 și au și sancționat postul tv. Vulpița a postat un clip pe vlogg-ul ei în care a declarat:

„Este o vreme ploioasă și noi stăm în casă, că nu avem ce face…plouă afară și soare nu prea mai avem…E posomorât cerul, poate mâine este vreme foarte frumoasă și putem să ieșim și noi afară. Sper să treacă carantina asta. Dacă trece carantina ne plimbăm și noi, ieșim afară. Stați în casă, că vremea e ploioasă. V-am pupat!” a spus Vulpița, în vlogul său de pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI