Mirela Vaida a recunoscut adevărul. Motivul pentru care CNA o interzice pe Vulpița

Mirela Vaida a recunoscut adevărul. Motivul pentru care CNA o interzice pe Vulpița
Mirela Vaida a recunoscut tot! De ce nu o mai vrea CNA pe Vulpița?

Mirela Vaida nu a mai suportat și a spus adevărul! Cunoscuta prezentatoarea de televiziune a mărturisit de ce CNA o interzice pe Vulpița.

Mirela Vaida spune adevărul! De ce CNA o interzice pe Vulpița?

Mirela Vaida a făcut un anunț șocant în cadrul emisiunii de ieri, 2 mai. Vedeta a răbufnit chiar în timpul ediției, după ce s-a trezit cu o nouă somație din partea Consiliului Național al Audiovizual. Majoritatea românilor sunt indignați de apariția celor doi soți la TV pentru atât de mult timp, cricitând alegerea producătorilor Acces Direct, dar cu toate astea audiențele au spus altceva până acum.

Serialul Vulpiței și al lui Viorel a fost catalogat drept „Un spectacol al degradării umane”, potrivit membrei CNA, Doina Rusu, iar în ultimele luni a fost dirijat de Vaida care a extres forțat detalii din viața soților Stegaru pentru ca show-ul să continue. În aceste vremuri, ei au fost printre puținele emisiuni care și-au continuat treaba ca și până acum, având încă invitați în platou fizic. Din păcate, povestea frumos creionată a moldovenilor veniți să-și facă o viață în capitală se pare că este la final de drum, precum mărturisește moderatoarea Acces Direct. Amintim că expunerea uneori prea brută și neadecvată a soților din Blăgești le-a adus producătorilor emisiunii două amenzi – una de 100.000 de lei și una de 10.000 de lei, ulterior alegându-se și cu o somație.

Mirela Vaida spune adevărul! Motivul pentru care CNA nu o mai vrea pe Vulpița
Mirela Vaida spune adevărul! Motivul pentru care CNA nu o mai vrea pe Vulpița

„Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu”

„O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei. Eu nu încurajez astfel de comportamente și de atitudini, dar rolul meu aici e să fac o emisiune. Rolul dumneavoastră acolo, înteleg, e să fiți instanță morală. Bine, fiți dumneavoastră instanță morală, dar lăsați-mă pe mine să spun realitatea din România. Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele. Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”
Mirela Vaida

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI