Vulpița de la Antena 1 a dat lovitura. Ce vedetă din România apare în noul ei videoclip

Vulpița de la Antena 1 a dat lovitura. O vedetă cunoscută apare în videoclip cu ea și soțul său

Veronica și Viorel Stegaru iar au dat lovitura! Cei doi revin în trending pe YouTube, de data asta cu piesa lui. Cine a avut mai mult succes și ce vedetă cunoscută apare în videoclipul muzical al celor mai cunoscuți moldoveni ai momentului?

Vulpița și Viorel, din nou în prim-plan! Ce vedetă apare în noul lor clip?

Vulpița și vulpoiul, așa cum au devenit cunoscuți la Acces Direct, au venit cu o nouă surpriză pentru fani. Deși mulți se plâng de aparițiile lor constante și prea dese la televizor fără niciun temei, audiențele de la Antena 1 spun altceva. De asemenea, acum faptul că cei doi sunt plăcuți de public se poate vedea lejer și în vizualizările noii melodii. De data aceasta Viorel a ținut să-i facă concurență soției sale și să intre în jocul început odinioară de Axinte.

Vulpița și Viorel Stegaru dau din nou lovitura! Nouă piesă cu Maria Costantin
Vulpița și Viorel Stegaru dau din nou lovitura! Nouă piesă cu Maria Costantin

Amintim că Vulpița a ținut ocupat locul 1 în trending pe Youtube acum o vreme, pășind lejer și peste melodia lui Jador, care a surprins cu o colaborare istorică în industria muzicală. Cu toate astea, vulpoiul nu s-a ferit să demonstreze și el că îi va merge cel puțin la fel de bine cum i-a mers lui Vero. Maria Constantin a venit cu propunerea, după ce aceștia s-au întâlnit pentru prima oară a o petrecere, iar acum se bucură de reușitele unei piese mai frumoase decât prima, spun internauții.

Viorel Stegaru s-a lansat și el în muzică

Melodia compusă de cunoscutul Florin Pește se pare că le-a fost mai pe plac acestora, așa că se așteaptă ca în scurt timp să treacă de locul #2. Dacă la primele filmări la care au luat parte au fost extrem de emoționați și n-au știut prea bine cum să procedeze în fața camerei, acum totul a venit firesc.

Deși nu aveau treabă unul cu celălalt, precum se poate vedea în video, Maria Constantin și cei doi amorezi au reușit să scoată, poate, un viitor hit. Veronica și Viorel au ales să poarte vestimentații cu accente wester, iar Maria și-a făcut apariția foarte elegantă. Cu toate astea, puțin au mai contat hainele și regia, când melodia a fost pe placul fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI