11 mai 2020 | 10:00

Vulpița de la Acces Direct, trădată chiar de Viorel. Ce lovitură dură a primit vedeta Antena 1

Monden
Vulpița de la Acces Direct, trădată chiar de Viorel. Ce lovitură dură a primit vedeta Antena 1
Vulpița de la Acces Direct, trădată chiar de Viorel. Ce lovitură dură a primit vedeta Antena 1

Relația dintre Veronica(Vulpița) și Viorel Stegaru trece repede de la bilete de iertare, la amenințări ori de la declarații de dragoste, la contracarări. De această dată, Viorel a trădat, făcând afaceri cu ceea ce numea concurență.

Vulpița de la Acces Direct, trădată chiar de Viorel

După colaborarea cu Axinte, Vulpița a fost luată în vizor de Raffaelo. Considerând că este un personaj care îi va aduce și lui milioane de vizualizări pe Youtube, bărbatul i-a propus să facă o colaborare cu care ”să rupă România”. Nu mulți au crezut că se va concretiza, dar, doritoare și fâșneață, Vulpița s-a întâlnit în taină, pentru un plus de mister, cu tânărul artist, pentru a înregistra melodia propusă de acesta.

La aflarea veștii, Viorel a izbucnit, afirmând, în repetate rânduri, că ”piesa nu va ieși”. Spre disperarea sa, piesa a ieșit. De atunci, bărbatul și-a pus pata pe Raffaelo, căruia nu a vrut să îi asculte argumentele.

Cu toate acestea, mare a fost mirarea să îi vedem nu la mult timp împreună, discutând despre o colaborare. Viorel dorește să îi facă concurență Vulpiței, la nivel artistic. „Viorel mi-a propus să facem o piesă, iar eu am acceptat. M-am împăcat cu Viorel. Nu am niciun conflict cu nimeni”, a spus Raffaelo.

Raffaelo, despre piesa cu Vulpița ajunsă în trending

„Mă așteptam să ajungă sus, dar nu m-am așteptat să aibă un impact atât de mare! M-am gândit că dacă eu sunt forță și este și ea forță, cu siguranță vom plăcea publicului în această formulă, împreună. Cu toate acestea, rezultatele nu mă surprind, pentru că știu că atunci când muncești și îți dai silința să faci un lucru, cu siguranță vin și satisfacțiile și bucuria te ajunge din urmă! Am primit foarte multe mesaje de la urmăritorii mei, m-au felicitat pentru colaborare și le mulțumesc tuturor celor care au ascultat și ascultă piesa, fără ei nu ajungeam aici!”, a declarat Raffaelo la Acces Direct.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro