Vulpița a ajuns la testul poligraf. Ce s-a întâmplat cu soții Stegaru

Vulpița a ajuns la testul poligraf. Ce s-a întâmplat cu soții Stegaru
Vulpița a ajuns la testul poligraf. Ce s-a întâmplat cu soții Stegaru 2

Vulpița de la Acces Direct a ajuns la testul poligraf. Chiar soțul acesteia a supus-o testului, iar Vulpița a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Nu este un secret că cei doi au probleme în cuplu. Aceștia au făcut furori anul trecut în cadrul emisiunii Acces Direct, unde își etalau problemele și încercările prin care treceau. Nu s-au sfiit niciodată să se ascundă de ochii lumii, prin urmare, faptul că între cei doi există probleme nu este un secret.

Vulpița a ajuns la testul poligraf. Care este motivul

Vulpița a născut în urmă cu puțin timp un băiețel de nota 10. Deși venirea pe lume a unui copil ar trebuie să fie o bucurie în viața unui cuplu, nu același lucru s-a întâmplat în cazul soților Stegaru.

Veronica Stegaru a adus pe lume, luna trecută, un băiețel perfect sănătos. Însă, odată cu nașterea copilului problemele cuplului nu s-au încheiat. Din contră! Au crescut deoarece bărbatul avea suspiciuni că băiețelul nu este copilul lui.

Viorel și-a acuzat de multe ori soția că îl înșală. Prin urmare a supus-o unui test poligraf pentru a afla dacă micuțul este sau nu copilul lui. Vulpița a acceptat iar Viorel poate sta acum liniștit deoarece s-a dovedit că băiețelul îi aparține.

Vulpița, acuzată de soț că l-a înșelat 

Viorel și-a acuzat soția că l-ar fi înșelat. De aici și suspiciunea că băiețelul nu este copilul lui. Acesta este și motivul pentru care și-a supus soția testului poligraf.

Din fericire s-a dovedit ca Vulpița nu l-a înșelat, iar copilul este al lui. Problemele din cuplu par să se fi terminat acum, iar cei doi se bucură de clipele petrecute alături de copilul nou-născut și de surioara mai mare a acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI