VREMEA Prognoză meteo pentru azi: condiții meteo în București

VREMEA Prognoză meteo pentru azi: condiții meteo în București

Vremea în București și România, pe 19 martie, e de primăvară, cu mici mențiuni. Iată prognoza meteo pentru azi.

Vremea, pentru 19 martie, vine cu temperaturi în scădere. Astfel, marți, 19 martie, o să fie mai frig decât în ziua precedentă. De unde am avut vremea cu condiții de vară, pe 18 martie, azi ar trebui să te îmbraci mai bine.

Meteorologii susțin că în București sunt așteptate și ploi, iar maxima va fi de circa 18 grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Bărăgan, Banat şi vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 9 și 19 grade Celsius.

Vremea în România pe 19 martie

Vremea, pe 19 martie, vine cu valori termice în scădere faţă de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări şi va ploua local în centrul şi nord-estul teritoriului, pe arii restrânse în sud şi izolat în rest.

La munte, în a doua parte a intervalului precipitaţiile vor fi mixte, iar trecător şi izolat vor fi condiţii de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi în vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 8 grade. Dimineaţa, izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

Asta ne pregătește și pentru ziua următoare. Pentru 20 martie, ANM susține că temperaturile se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei perioade în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul, estul şi centrul ţării, unde local va ploua.

Vremea în București pe 19 martie

Vremea în Capitală va veni cu temperaturi mai scăzute. Prognoza meteo e că vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Vor fi înnorări temporare și sunt așteptate ploi, cel mai probabil, seara și noaptea.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6-7 grade.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI