23 ian. 2022 | 16:11

Vremea până marți. Ce temperaturi ne așteaptă în București și în restul țării

Vremea Meteo
Vremea până marți. Ce temperaturi ne așteaptă în București și în restul țării
Vremea pana marti. Ce temperaturi ne asteapta in Bucuresti si in restul tarii

Vremea până marți, 25 ianuarie 2022. ANM – Administrația Națională de Meteorologie – a emis prognoza meteo pentru următoarele zile ale lunii ianuarie. Datele meteo sunt valabile pentru luni, 24 ianuarie, și marți, 25 ianuarie. Va ninge în România? Iată ce spun meteorologii ANM. Specialiștii au emis o informare meteo pentru perioada următoare.

Cum va fi vremea în următoarele zile. ANM tocmai a făcut anunțul

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că, luni, 24 ianuarie, vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată din calendar, în cea mai mare parte a țării. Diminețile vor fi geroase local în regiunile intracarpatice și în zonele deluroase. La lăsatul întunericului, va fi extrem de frig pe arii extinse în vest, nord, nord-est, centru, la deal și pe suprafețe mici în rest.

Unde va fi iarnă în toată regula

Potrivit ANM, temperaturile maxime se vor situa între -8 și 3 grade Celsius, cele mai ridicate valori fiind în vestul Olteniei. Cele minime se vor încadra între -18 și -4 grade, mai scăzute în depresiunile montane. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud și în estul țării. Meteorologii anunță și ninsori, în special seara și noaptea, în Dobrogea, local în Moldova, Muntenia, în Carpații de Curbură și izolat în restul zonei montane.

Rafale de vânt de peste 70…80 km/h!

Nu scăpăm de vânt, care va sufla slab, până la moderat, cu intensificări mai ales pe parcursul zilei, în regiunile estice și sud-estice. Aici, rafalele vor depăși local 50…55 km/h. Va bate vântul și în Carpații Meridionali și de Curbură, cu precădere pe creste, cu viteze de peste 70…80 km/h! Din cauza aceasta, zăpada va fi spulberată, reducând vizibilitatea. Deci, atenție mare pe unde circulați.

Prognoza meteo ANM pentru marți

Ziua de marți vine cu vreme mai rece decât în mod normal la această dată, în cea mai mare parte a României. Se anunță temperaturi negative la începutul zilei, cu precădere în nord, în nord-est, în centru şi în vest. În centrul țării, zonele deluroase din sud și izolat în rest, în timpul nopții, va fi ger. Cerul va fi temporar noros și va ninge slab, cu precădere seara și noaptea, în nord, în centru, în est și în sud-est și izolat în celelalte regiuni.

Rafale de vânt vor fi în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură. ANM anunță temperaturi maxime situate între -8 și 3 grade Celsius, cele minime fiind între -12 grade (estul Transilvaniei) și -1 grad (Moldova). Izolat va fi ceață, cu depuneri de chiciură.

Nu este exclus să ningă puțin în București

Prognoza meteo pentru Capitală anunță vreme rece. Luni, temperatura maximă va fi la limita înghețului, iar cea minimă, de -5…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre -8 grade. Vor și și câțiva fulgi de nea.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Orașul în care se va deschide cel mai mare obiectiv industrial din România. Investiția se ridică la 1,4 miliarde de euro
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro