26 feb. 2022 | 13:16

Volodimir Zelenski, ironizat grav de Olivia Steer, în plin război: „Distribuit în rolul vieții lui”

News
Volodimir Zelenski, ironizat grav de Olivia Steer, în plin război: „Distribuit în rolul vieții lui”
Volodimir Zelenski, ironizat grav de Olivia Steer, in plin razboi

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost luat peste picior de către Olivia Steer, în contextul războiului izbucnit între Rusia și Ucraina. Cum l-a ironizat soția lui Andi Moisescu pe liderul statului ucrainean. Mesajul său a creat controverse în mediul online.

Cum l-a ironizat Olivia Steer pe președintele Ucrainei

În ultimele zile, Volodimir Zelenski a devenit unul dintre cei mai apreciați lideri ai lumii, pentru faptul că nu a părăsit Ucraina pe timp de război.

Deși președintele ucrainean și-a atras numeroase simpatii și milioane de mesaje de încurajare din partea oamenilor din toate colțurile globului, Olivia Steer nu s-a putut abține și l-a luat peste picior pe rețelele sociale, glumind pe tema faptului că Zelenski ar fi fost „distribuit în rolul vieții sale”.

„Și, acum, ALTE ȘTIRI EXTERNE: Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy[a] (în ucraineană: Володимир Олександрович Зеленський, pronunțat [woloˈdɪmɪr olekˈsɑndrowɪdʒ zeˈlɛnʲsʲkɪj]), născut în 25 ianuarie 1978, este un politician ucrainean, fost actor și comediant, distribuit în rolul vieții lui, acela de președinte al Ucrainei, în 2019 (la numai 41 de ani!), împlinește, azi, frumoasa vîrsta de 44 de ani și o lună!!!”, a fost mesajul ironic pe care Olivia Steer l-a postat pe Facebook.

Controversele nu s-au oprit aici, întrucât militanta antivaccin a continuat, dându-i replică unui internaut care i-a răspuns. Olivia Steer a aruncat noi ironii la adresa liderului din Ucraina, pe care-l consideră un bărbat lipsit de experiență politică.

Internaut: Un Bendeac de Kiev propulsat președinte de partenerii strategici care l-au lăsat să țopăie în fața agresorului!

Olivia Steer: Adică? Nu e un bărbat matur, responsabil, cu multă experiența politică, cu doctorate peste doctorate în domenii economice, administrative & more? Nu cred!!!

Franța, desfășurări NATO în România

În a treia zi de război, președintele Ucrainei este determinat să rămână în țară, pentru a-și apăra patria. Între timp, 500 de militari francezi se vor desfășura în România, în cadrul NATO, potrivit spuselor generalului Thierry Burkhard, șeful Statului Major al armatelor franceze,

„NATO a decis să-şi consolideze prezenţa, să transmită un semnal foarte clar de solidaritate strategică, să poziţioneze forţe în România”, a anunţat într-un interviu la posturile Radio France Internationale şi France 24 generalul Burkhard.

Vom desfăşura aproximativ 500 de oameni, cu vehicule blindate, vehicule de luptă, în susţinerea României, şi aducem totodată mesajul unei solidarităţi strategice a tuturor membrilor NATO”, a subliniat şeful Statului Major francez interarme.

În a treia zi de război, Ucraina se bucură de câteva victorii împotriva Rusiei. Pilotul ucrainean supranumit „Fantoma din Kiev” ar fi doborât, de unul singur, șase avioane rusești, fiind considerat un erou național pe rețelele sociale.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro