Vodafone a scos la lumină frumusețea tehnologiei la TIFF. Premiere, mult digital și filme văzute altfel

Vodafone a scos la lumină frumusețea tehnologiei la TIFF. Premiere, mult digital și filme văzute altfel

Vodafone România a lansat două provocări inedite către locuitorii din Cluj-Napoca și comunitatea iubitorilor de film, în cadrul festivalului TIFF. Pe parcursul celor 10 zile ale Transilvania International Film Festival, toți cei care au avut drum prin Piața Unirii din Cluj-Napoca au avut parte de o experiență unică, în care se îmbină unele dintre cele mai iubite opere de artă cinematografică, GigaNetwork – cea mai bună rețea de voce și date mobile din România – calitate certificată umlaut, și puterea tehnologiei într-un stunt digital memorabil.

Vodafone România a uimit la Cluj-Napoca

Experiența oferită de Vodafone la TIFF scoate în evidență laturi ale tehnologiei despre care se vorbește prea puțin: frumusețea și simplificatea, experiențele digitale având puterea să îi aducă într-un singur loc pe cei dragi, indiferent de distanță și vremuri.

Parte a experienței unice Vodafone x TIFF este și difuzarea în premieră în România a celui mai așteptat film românesc: Metronom. Pelicula regizată de Alexandru Belc a câștigat premiul pentru regie la secțiunea „Un Certain Regard” de la Festivalul de la Cannes 2022. Filmul prezentat în premieră de Vodafone la TIFF este debutul regizorului Alexandru Belc și evocă România anilor ’70 printr-o poveste de iubire între doi adolescenți, marcată de trădare, libertate și iertare.

Ocazie unică pentru pasionații de film, fotografie și editare video

Fiind partener strategic al TIFF, Vodafone susține și programul Let’s Go Digital prin care adolescenții pasionați de film, fotografie și editare video vor avea parte de ocazia unică de a lucra alături de regizori români a TIFF. Acest atelier de creație susținut de Vodafone România le oferă șansa să exploreze lumea filmului sub îndrumarea experților din industrie, fiind o rampă de lansare pentru tinerii creativi, interesați să dezvolte o carieră în industria cinematografică.

De la momentul lansării programului și până astăzi, peste 400 de liceeni s-au bucurat de experiența Let’s Go Digital!. Cei mai mulți dintre aceștia au absolvit ulterior studii în domeniu și au cariere solide în industrie.