Vocea României Live Video Online pe Pro TV – Vezi emisiunea de vineri, 11 octombrie

Emisiunea de talente muzicale va fi difuzată pe Pro TV. Ediția de vineri, 11 octombrie a show-ului Vocea României va începe de la 20:30, la fel cum s-au obișnuit și până acum telespectatorii. Mulți sunt curioși să vadă ce momente au fost pregătite de către concurenți. Dar și cu ce reacții spontane îi vor întâmpina cei din juriu.

Vocea României Live Video Online pe Pro TV – ediția de vineri, 11 octombrie

Ediția de vineri, 11 octombrie, este așteptată cu sufletul de gură de către publicul de acasă. Va putea fi urmărită pe micile ecrane, dar și în mediul online, pe site-ul oficial al emisiunii.

Vocea României Live Video Online pe Pro TV - Vezi emisiunea de vineri, 7 octombrie

Cu câteva ore înainte de începerea celei mai noi ediții de la Vocea României, Horia Brenciu le-a transmis tuturor un mesaj, legat de starea generală a celorlalți jurați. Atmosfera pare să fie momentan una liniștită, ne asigură artistul, dar lucurile vor deveni în mod cert incendiare, odată cu ora 20:30.

„Acum toată lumea e calmă.. Irina e zâmbitoare, Smiley e visător, Tudor e suspect de liniștit. De la 20.30, totul se schimbă. Vocea Romaniei ne transformă pe toți!”, a scris Horia Brenciu, pe Facebook.

Vocea României a ajuns la sezonul cu numărul 9 și este o emisiune foarte apreciată de către publicul român. Emisiunea în juriul căreia sunt Horia Brenciu, Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă este difuzată în fiecare vineri, pe Pro TV. Și sezonul în curs va avea 8 audiții pe nevăzute, alături de 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live. Este vorba despre două semifinale și marea finală. Sezonul 9 marchează revenirea lui Horia Brenciu în acest juriu, înlocuind-o pe Andra.

Câștigătorii din sezoanele 1-8 de la Vocea României:

Vocea României, sezonul 1: Ștefan Stan (Echipa Smiley)

Vocea României, sezonul 2: Julie Mayaya (Echipa Horia Brenciu)

Vocea României, sezonul 3: Mihai Chițu (Echipa Horia Brenciu)

Vocea României, sezonul 4: Tiberiu Albu (Echipa Tudor Chirilă)

Vocea României, sezonul 5: Cristina Bălan (Echipa Tudor Chirilă)

Vocea României, sezonul 6: Teodora Buciu (Echipa Tudor Chirilă)

Vocea României, sezonul 7: Ana Munteanu (Echipa Smiley)

Vocea României, sezonul 8: Bogdan Ioan (Echipa Smiley).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI