Ce a pățit Vlăduța Lupău, căsătorită cu un fotbalist român. Dezvăluirea bombă: a vrut să-i facă rău?!

Ce a pățit Vlăduța Lupău, căsătorită cu un fotbalist român

Vlăduța Lupău a fost căutată în baza de date a Poliției. Frumoasa folcloristă este căsătorită cu Adrian Rus, fiul fostului șef de la BCCO Cluj, Toma Rus.

Vlăduța Lupău, căutată în baza de date a Poliției. Folclorista trece prin momente de cumpănă

Potrivit Parchetului Tribunalului Bihor, Victor Micula, fiul lui Viorel Micula, afacerist bihorean cunoscut, ar fi folosit baza de date a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru a căuta date confidențiale despre cântăreața Vlăduța Lupău.

Ce a pățit Vlăduța Lupău, căsătorită cu un fotbalist român. Dezvăluirea bombă: a vrut să-i facă rău?!
Victor Micula

„În seara zilei 21 aprilie 2018 (…), suspectul Victor Micula a intrat în aceeași încăpere unde își desfășura activitatea suspecta Ile Camelia, și anume în Poliția Municipiului Bihor Biroul Supravegheri Video, unde, în prezența unei persoane aflate în cercul său relațional, cu folosirea userului și parolei numitei Ile Camelia, care și-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesa nelegal, în interes personal, cu depășirea limitelor autorizării permise agentului de poliție Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, și anume Evidența Auto, Evidență Persoane, respectiv Evidență Pașapoarte, în scopul de afla date confidențiale în legătură cu o persoană de sex feminin (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia, fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliției Mun. Oradea”, arată reprezentanții Parchetul Bihor într-un document publicat de G4media.ro

Parchetul Tribunalului Bihor a început urmărirea penală împotriva lui Victor Micula pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

Agenții de poliție Camelia Ile, Ovidiu Vaida, Alin Zanca și Claudiu Rengle au fost puși sub acuzare pentru acces ilegal la un sistem informatic, divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, complicitate la uzurpare de calități oficiale și abuz în serviciu.

S-a folosit și în trecut de relațiile din Poliție 

„În noaptea de 28 spre 29 martie 2018, venind de la Băile Felix către Oradea, Victor Micula, conducătorul unui Mercedes, l-a șicanat în trafic pe un bărbat care conducea un Opel. Victima a fost urmărită de bărbat și s-a refugiat într-o benzinărie. El a fost prins de agresor, care a început să îi lovească autoturismul. Șoferul Opelului ar fi alertat autoritățile, apoi a reușit să scape de Micula junior. Cel din urmă a apelat ulterior la un prieten polițist, alături de care a plecat în căutarea șoferului de Opel, noaptea, prin oraș. Nu l-au mai găsit, astfel că Micula a mers la un sediu al Poliției, unde i s-a permis accesul în zona restricționată a Biroului Supravegheri Video. El a accesat ilegal bazele de date ale MAI pentru a căuta informații despre victima sa”, mai precizează autoritățile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI