Vlăduța Lupău are o problemă majoră de sănătate: ‘Sunt aproape cheală’

Vlăduța Lupău are o problemă majoră de sănătate: ‘Sunt aproape cheală’
Ce problema de sanatate are Vladuta Lupau

Clipe dificile pentru Vlăduța Lupău. Frumoasa cântăreață de muzică populară este se confruntă cu anumite probleme de sănătate, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei. Artista se plânge de faptul că își pierde podoaba capilară. Ce detaliu s-a văzut în cele mai recente fotografii postate de către brunetă.

Vlăduța Lupău se confruntă cu picarea părului, după ce l-a născut pe fiul său

Vlăduța Lupău radiază de fericire de când a devenit mămică pentru prima dată. Deși venirea pe lume a fiului ei și a fotbalistului Adrian Rus este cea mai mare bucurie a solistei, bruneta a mărturisit că a căpătat anumite probleme, după naștere.

În urma schimbărilor hormonale ce au avut loc în organismul său, interpreta de muzică populară s-a plâns pe rețelele sociale de faptul că a observat că a început să-i cadă părul.

Renumită pentru podoaba ei capilară bogată, de culoare închisă, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor săi că intenționează să se tundă, deoarece nu știe la ce trucuri să mai apeleze pentru a stopa căderea părului.

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai pieptăn… Sunt aproape cheală.”, a declarat Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram.

Citește și Modificarea majoră făcută de Vlăduța Lupău la față. Femeile sunt extaziate de rezultatul final FOTO

Micuțul Iair a împlinit patru luni de viață

Însă, nimic nu poate umbri fericirea visului său împlinit de a deveni mamă. În zi de sărbătoare, pe 6 decembrie, fiul Vlăduței Lupău a împlinit patru luni, ocazie pe care mama lui a folosit-o pentru a-i realiza băiețelului o ședință foto de Sfântul Nicolae.

„Moș Nicolae…de ziua ta și eu fac 4 luni!”, a scris Vlăduța Lupău, entuziasmată și bucuroasă, pe rețelele sociale.

La sfârșitul lunii septembrie, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au creștinat fiul. La botezul micuțului Iair au fost invitați de seamă, iar Andra Măruță, buna prietenă a solistei, a încins atmosfera cu un recital de neuitat.

„Iair. De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”, a scris frumoasa mămică pe Facebook.

Citește și Vlăduța Lupău a decis! În ce investește banii primiți la botez de fiul ei

Urmăriți Playtech.ro și pe