Modificarea majoră făcută de Vlăduța Lupău la față. Femeile sunt extaziate de rezultatul final FOTO

Modificarea majoră făcută de Vlăduța Lupău la față. Femeile sunt extaziate de rezultatul final FOTO
Vladut Lupau a apelat la medicul estetician

Care este modificarea majoră făcută de cântăreața Vlăduța Lupău la față. Femeile sunt extaziate de rezultatul final. Cântăreața a dat naștere unui băiețel sănătos în luna august, pe care l-au botezat Iair. Acum, proaspăta mămică în vârstă de 31 de ani și-a făcut puțin timp și pentru ea.

Vlăduța Lupău a apelat la medicul estetician. Ce modificări și-a făcut cântăreața

Cântăreața Vlăduța Lupău și soțul ei, fotbalistul Adrian Rus, sunt fericiții părinți ai unui băiețel frumos și sănătos, iar mămica de 31 de ani nu uită să aibă grijă și de ea.

Cântăreața vrea să arate cât mai frumos și a considerat că are nevoie de o mică schimbare, care să-i scoată în evidență trăsăturile. Astfel, a decis să-și facă o intervenție estetică de care este extrem de mulțumită. Vlăduța Lupău a apelat la o procedură foarte la modă în zilele acestea, respectiv și-a mărit buzele cu acid hialuronic.

Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor ce îmbunătățire și-a adus

Fanii Vlăduței Lupău au văzut imediat că aceasta și-a schimbat ceva, iar artista a fost foarte sinceră în această privință, a recunoscut că și-a făcut procedura și chiar a oferit detalii fanilor ei curioși. Vlăduța Lupău arăta excelent cu noul ei look și pare că nu-i pare deloc rău pentru decizia pe care a luat-o. „Sunt extrem de mulțumită”, a spus Vlăduța Lupău, fanilor ei.

De partea cealaltă, și fanilor le-a plăcut schimbarea adusă de cântăreața Vlăduța Lupău și nu s-au oprit cu complimentele.

„Unde ți-ai făcut buzele? Arată superb!”/ „Sunt minunate”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de artistă din partea prietenilor ei virtuali, după ce artista a apelat la intervenția de mărire a buzelor.

Cum și-a numit Vlăduța Lupău băiatul

Vlăduța Lupău și-a dorit foarte mult să devină mămică, iar în luna august a acestui an, visul i s-a îndeplinit. Cântăreața de muzică populară și soțul ei, Adrian Rus, au devenit părinți în luna august, iar la sfârșitul lunii septembrie l-au botezat pe fiul lor. Cuplul a ales să-l numească pe micuț Iair, un nume special, care are o semnificație biblică.

„Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta. Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat. Iar ziua nașterii și-a ales-o el…nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’, anunța Vlăduța Lupău, pe pagina socială, acum ceva timp.