Vlăduța Lupău a născut. Prima imagine din spital: „Mama eroină” FOTO

de: Ana Chivu
06 08. 2022

Vlăduța Lupău are parte de cele mai frumoase clipe din viața sa. Celebra cântăreață de muzică populară și de petrecere a devenit mamă pentru prima oară. După lungi așteptări, vedeta și-a strâng într-un final copilul în brațe. Soțul solistei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare alături de o fotografie în care își ținea fiul în primele lui clipe de viață. De asemenea, fericiții părinți au dezvăluit și numele mult așteptat.

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară: ,,mama eroină”

Clipe deosebite în familia Rus! Vlăduța Lupău și partenerul ei au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi și-au strâns băiețelul în brațe astăzi. Celebrul sportiv nu s-a putut abține și a împărtășit imediat cu internauții marea veste.

Acesta s-a lăsat surprins în timp ce îl ținea pe micuțul lui în primele clipe de viață, iar alături a postat și un mesaj extrem de emoționant.

Bărbatul a mai dezvăluit și numele pe care fanii solistei îl așteptau deja de o bună perioadă. Pe moștenitorul lui îl va chema Iair. De asemenea, la finele mesajului el a subliniat că soția sa este deja o mamă eroină.

,,Iubirea mea,soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat si te-am primit în aceastã zi de sărbătoare 06.08.2022
Nu o să pot să-i multumesc vreodata Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O sa te învăt un singur lucru să ai frica doar de Dumnezeu în viata asta si să te rogi Lui.

Rus Iair, esti BINECUVANTAREA MEA! PS:a fost dragoste la prima vedere🙏🏻❤️ @vladutalupau te iubim cel mai mult, mama eroina⭐️”, a fost mesajul lui Adi Rus.

,,Eram și mai dornici să se întâmple”

Amintim că celebra cântăreață a trecut prin momente traumatizante. Femeia a pierdut două sarcini, iar la un moment dat nu a mai sperat că va putea să mai rămână gravidă.

Soția sportivului a menționat că nu s-a putut bucura de recenta sarcină până ce nu a trecut de pragul de trei luni. De asemenea, cea din urmă le-a dat vestea cea mare fanilor cu mult mai târziu decât ar fi dorit aceștia.

,,Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe.

Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice”, a povestit ea în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.