20 feb. 2024 | 22:12

„Vladimir Putin vrea masacru în toată Europa”. Anunțul din SUA care înspăimântă Occidentul

Politică Externă
Vladimir Putin vrea masacru în toată Europa - este concluzia la care a ajuns directorul Centrului pentru Libertate Margaret Thatcher.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, vrea să facă un masacru în Europa – este concluzia la care a ajuns directorul Centrului pentru Libertate Margaret Thatcher al Fundației Heritage, după interviul pe care liderul de la Kremlin i l-a dat lui Tucker Carlson.

Interviul controversat pe care Vladimir Putin i l-a dat lui Tucker Carlson

În timpul ultimului interviu pe care l-a acordat, Vladimir Putin a susținut un lung discurs despre istoria țării pe care o reprezintă. Liderul de la Kremlin și-a bătut joc practic de Tucker Carlson, a avertizat Occidentul cu privire la un conflict global dacă trupele americane intră în Ucraina, dar nu numai.

Tucker Carlson și Vladimir Putin

Președintele Rusiei a sugerat că Polonia a fost cumva de vină pentru invazia Germaniei asupra țării, înainte de cel de-al Doilea Război Mondial. A mai spus și că Boris Johnson este un politician arogant și că el este motivul pentru care războiul din Ucraina continuă, susținând că a sabotat un acord de pace.

Anunțul lui Nile Gardiner, directorul Centrului pentru Libertate Margaret Thatcher

După viralul interviu, Nile Gardiner, directorul Centrului pentru Libertate Margaret Thatcher al Fundației Heritage, a declarat pentru Daily Express US că Vladimir Putin este un om periculos, care va dori ca forțele sale armate să comită un „masacru de oameni” în toată Europa.

Te-ar putea interesa și: Cine este noua amantă a lui Vladimir Putin. Blonda a înnebunit internetul

„Vrea să facă un masacru de oameni în toată Europa”

„Vladimir Putin e un real bandit, un tiran, un dictator și un bătăuș. Este evident că trăiește în propria sa lume, plină de idei delirante. E urât și insultător ce face. În interviul lui Tucker Carlson pare a fi de-a dreptul tulburat.

În același timp, este incredibil de periculos. Europa ar trebui să fie în gardă privind următoarele lui mișcări în țările continentului. În mod cert, interesul lui se extinde dincolo de Ucraina. Este un dictator care vrea să facă un masacru de oameni în estul, centrul și vestul Europei”, a declarat Nile Gardiner pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Strategia Rusiei de a face bani, în ciuda sancțiunilor. Kremlinul nu a fost niciodată mai bogat. Cum a sfidat SUA

Ce a spus Vladimir Putin despre extinderea războiului din Ucraina

Vladimir Putin a mai declarat în interviul controversatului prezentator TV Tucker Carlson că nu are „niciun interes” să atace Polonia sau Letonia. Liderul de la Kremlin a explicat că ar fi împotriva bunului simț o astfel de mișcare, care ar duce întreaga umanitate în pragul distrugerii.

În ianuarie 2022, Vladimir Putin a declarat că nu avea de gând să invadeze Ucraina. Totuși, trupele ruse au invadat teritoriul la sfârșitul lunii februarie din același an.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro