29 mai 2023 | 13:32

Vladimir Putin, pus la zid de un apropiat al său. Cine pregătește înlăturarea liderului rus: „Cu acest regim politic nu avem nicio șansă”

Știri generale
Vladimir Putin, pus la zid de un apropiat al său. Cine pregătește înlăturarea liderului rus: „Cu acest regim politic nu avem nicio șansă
Vladimir Putin, liderul rus

În loc să se întrevadă luminița de la capătul tunelului, tensiunile din cadrul rpzboiului par să se intensifice. După anunțarea începerii contraofensivei ucrainene, Rusia a lovit țara cu cele mai puternice atacuri de până acum, atrăgând în acest mod tot mai mulți rivali. Din acest motiv, un fost deputat rus solicită de urgență o schimbare a regimului, pentru a evita o escaladare a situației care să cunoască o excludere totală a Rusiei din Europa.

Rusia a lansat cel mai puternic atac de la începutul războiului

Ucraina a anunțat, duminică, respingerea a 52 de drone iraniene din 54, după ce Rusia a lansat cel mai mare atac de la începutul războiului. Din păcate, atacul masiv ordonat de Putin s-a soldat cu doi morți și trei răniți, după ce mai multe resturi ale dronelor respinse au căzut în diferite zone rezidențiale ale capitalei.

”În total, un număr-record de drone explozive lansate a fost înregistrat: 54!”, anunţă într-o postare pe Telegram Forţele Aeriene ucrainene, care au specificat că au „distrus” 52 de drone iraniene.

De asemenea, primarul Kievului a avertizat asupra atacului masiv cu drone, informând populația cu privire la pagubele umane suferite. Acesta le-a recomandat cetățenilor să rămână la adăpost, trăgând un semnal de alarmă cu privire la noi posibile atacuri venite din toate părțile.

”În cartierul Solomianskii al capitalei, din cauza căderii unor fragmente de dronă, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, o femeie în vârstă de 35 de ani a fost spitalizată, iar un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost ucis”, a anunțat într-o postare pe Telegram Vitali Kliciko, primarul Kievului.

Cine îi pregătește trădarea lui Vladimir Putin?

Între timp ce Ucraina trage semnale de alarmă și anunță atacuri mortale ale rușilor,  președintele Vladimir Putin i-a felicitat pe grănicerii țării, după ce mai mulți partizani ruși, anti-Kremlin, au pătruns înarmați în zona Belgorod, acolo unde oamenii au fost bucuroși să-i vadă, unii dintre aceștia solicitându-le arme pentru luptă.

„Știam că ne așteaptă la Belgorod, la Kursk, în alte orașe din Rusia, dar ne scriau și oameni din sate. Am primit mesaje și din Andreevka: „Vă așteptăm”. „Băieți, veniți și dați-ne arme, ne-am săturat de război, ne-am săturat de Putin! Vrem să mergem cu voi!”, a transmis liderul Legiunii pentru Libertatea Rusiei la un post de televiziune ucraineană.

Pe de altă parte, Vladimir Putin a transmis un mesaj către grănicerii țării, mulțumindu-le pentru modul în care au reacționat în fața atacurilor. Mai mult, acesta și-a exprimat speranța cu privire la dedicarea acestora pentru apărarea patriei, orice s-ar întâmpla.

„Vreau să vă mulțumesc pentru serviciul dumneavoastră conștiincios și să remarc mai ales grănicerii care participă la operațiunea militară specială de luptă împotriva neonaziştilor. Sunt încrezător că veți continua să acționați dezinteresat, îndrăzneț și clar, în mod competent și eficient, să utilizați toate forțele și mijloacele disponibile pentru a proteja suveranitatea, integritatea teritorială a Rusiei”, a transmis liderul rus.

Lucrurile nu sunt văzute la fel și de către un fost deputat liberal din Rusia, acesta având  o intervenție neprevăzută la o televiziunde de stat din Rusia, post deținut de compania Gazprom. După declarațiile de-a dreptul îndrăznețe cu privire la eliminarea lui Vladimir Putin de la conducere, moderatorul emisiunii l-a oprit, etichetând afirmațiile sale drept unele plictisitoare.

„Trebuie să vă spun, cu acest regim politic nu avem nicio șansă să ne realăturăm Europei. Trebuie pur și simplu să alegem un guvern diferit care încheie această poveste cu Ucraina și să construiască o relație normală cu țările europene. Și totul să revină la normal. Anul viitor sunt alegerile prezidențiale. Trebuie să alegem pe altcineva în afară de Putin și totul va fi bine”, a transmis Boris Nadejdin.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro