25 apr. 2021 | 18:25

Vlad Voiculescu, jignit de o vedetă a României: ”Un bebeu politic care n-a trecut încă de la pamperși la oliță”

Politică
Vlad Voiculescu, jignit de o vedetă a României: ”Un bebeu politic care n-a trecut încă de la pamperși la oliță”
Vlad Voiculescu, jignit de o vedetă a României: ”Un bebeu politic care n-a trecut încă de la pamperși la oliță”

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a fost făcut praf de Monica Tatoiu. Într-un interviu pentru Ciao.ro, vedeta a vorbit despre criza din sistemul sanitar.

Femeia de afaceri a dat de pământ cu Vlad Voiculescu, afirmând că este doar ‘un bebeu politic care n-a trecut încă de la pamperși la oliță’.

Monica Tatoiu, remarci dure la adresa lui Vlad Voiculescu

‘Cred că dezastrul în sănătate a început după confiscarea banilor privați din contribuțiile la sănătate. Dacă la pensii nu au putut vărsa contribuțiile în găleata fără fund a bugetului de stat, banii privați din sănătate i-au confiscat. În numele solidarității sociale. Practic ca să se îmbogățească unii din inginerii financiare.

Îmi amintesc cu amărăciune cum s-au privatizat laboratoarele de analize ale spitalelor, ca la bursă. Cine a avut informații s-a căpătuit. Nu o să fie mai bine în sănătate. Pentru că puțini mai contribuie și mulți au nevoie. Așa cum nu pot crește pensiile așa nu poate crește calitatea serviciilor medicale gratuite.

Despre fostul ministru contabil, cu diplomă sau nu, un bebeu politic care n-a trecut încă de la pamperși la oliță’, a spus Monica Tatoiu, pentru Ciao.ro.

CTP l-a făcut praf pe Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății

Vineri seară, 23 aprilie, Cristian Tudor Popescu a vorbit, în direct la DIGI24, despre criza citostaticelor de la Institutul Oncologic din Capitală. Jurnalistul a făcut remarci dure la adresa fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Cristian Tudor Popescu a precizat că nu-și explică cum Vlad Voiculescu i-a lăsat pe bolnavii de cancer fără medicamente, ținând cont că el a fost cel care a inițiat tabere pentru copiii bolnavi de cancer.

„În legătură cu citostaticele, cu bolnavii de cancer, în vreme ce se ciocneau p-aici politicieni – se rupe, nu se rupe (coaliţia – n.r.), cine îşi dă demisia, cine nu şi-o dă – chiar în acest timp, adică în ultimele două săptămâni, bolnavii de cancer nu mai aveau medicamente. Ăsta e un fapt. Cum a fost posibil, vă întreb pe dumneavostră, cum a fost posibil?

Deci indiferent ce se întâmplă acolo, tot felul de convulsii politice şi aşa mai departe… iar acesta este ultimul lucru pe care-l mai spun despre fostul ministru al Sănătăţii. Fostul ministru al Sănătăţii a iniţiat acele tabere pentru copiii bolnavi de cancer… Cum e posibil ca un om care a făcut aşa ceva să-i lase acum pe bolnavii de cancer fără medicamente?

Nu există aşa ceva, ăsta e un lucru foarte grav. Dacă nu reuşeşti să controlezi în interiorul acelui minister un fenomen de asemenea gravitate, cum este lipsa medicamentelor pentru bolnavii de cancer, atunci ce naiba controlezi în ministerul ăla? Adică există ceva mai important decât asta?

Ceea ce am spus de la începutul poveştii ăsteia a fost că în această perioadă, în ultimele luni, Ministerul Sănătăţii nu a fost centrat pe pacienţi, nu a fost centrat pe bolnavi, nu a existat o concentrare, o preocupare în direcţia menţinerii şi îmbunătăţirii stării bolnavilor, nu numai bolnavilor de Covid. Şi cu asta am închis acest subiect”, a declarat jurnalistul, extrem de revoltat, la Digi24.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro