Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au apărut în premieră la TV după despărțire. Ce s-a întâmplat

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au apărut în premieră la TV după despărțire. Ce s-a întâmplat
Cristina Ciobanasi si Vlad Gherman, la TV dupa despartire

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au venit într-un platou de emisiune, unde au vorbit despre rolurile pe care le au în serialul ”Adela”, însă s-a adus în discuție și despărțirea lor.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, la TV după despărțire

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după nouă ani de relație. Despărțirea a fost un real șoc pentru fanii cuplului. Ei au spus că pandemia și-a pus amprenta asupra relației lor, ajungând la concluzia că cei doi sunt foarte diferiți.

Cei doi au vorbit despre personajele lor din serialul ”Adela”, vorbind și despre despărțire. Ea a spus că sunt momente în care își ia fostul iubit în brațe și nu știe cât timp ar trebui să stea așa. Cei doi lucrează la prietenia lor acum.

Cei doi lucrează la prietenia lor

„Ni s-a spus că este foarte bine dacă reușim să facem asta. Deocamdată este foarte greu, foarte greu. Și acum, când am venit la emisiuni, mai avem stângăcii, ne luăm în brațe dar nu știm cât să stăm într-o îmbrățișare, dar na, tot felul de stângăcii de genul acesta. Avem emisiuniea de pe Happy pe care o facem în continuare împreună, ca un cuplu de prezentatori și acolo lucrurile trebuie să fie sudate. Trebuie să lucrăm la prietenia noastră”, a spus Cristina Ciobănașu.

Răzvan Simion a spus că el înțelege perfect situația prin care cei trec la ora actuală. Prezentatorul de televiziune s-a referit la relația pe care a încheiat-o cu Lidia Buble.

„Voi sunteți în continuare colegi de platou și am văzut în mesajul video că s-a transformat totul într-o prietenie și ați înțeles că unele lucruri se pot separa. Credeți-mă foarte bine, vă înțeleg cam cel mai bine din acest platou. Adică una e să ”pupi iubi”, cum ar zice Spike, iar alta e să lucrezi împreună. Mi se pare de o maturitate nespecifică vârstei voastre”, a spus Răzvan Simion.

Vlad Gherman a suferit mult după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Într-un video pe canalul său de YouTube acesta a mărturisit că a slăbit 7 kilograme în șase zile.

„Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. (…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta”, a spus Vlad Gherman pe canalul său de YouTube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI