06 oct. 2024 | 12:51

Vlad Gherman, cu branulă la mână pe internet. Ce intervenție medicală de 14 ore și-a făcut: “Încep acum câteva nopți în care nu mă voi odihni”

Sănătate
Vlad Gherman, cu branulă la mână pe internet. Ce intervenție medicală de 14 ore și-a făcut: “Încep acum câteva nopți în care nu mă voi odihni”
Vlad Gherman si-a facut implant de par

Vlad Gherman, actorul cunoscut din serialele românești de succes, și-a surprins fanii cu o postare pe rețelele sociale în care apare cu o branulă la mână. Într-o descriere sinceră și emoționantă, el a dezvăluit că a trecut printr-o intervenție medicală de lungă durată, ce a durat aproximativ 14 ore. El a subliniat că perioada de recuperare nu va fi ușoară.

Vlad Gherman, intervenție medicală de 14 ore

Vlad Gherman a atras atenția pe internet, apărând cu o branulă la mână și dezvăluind că a trecut printr-o intervenție medicală complexă. Într-o postare sinceră, actorul a povestit despre procedura de implant de păr de 14 ore, precizând că a necesitat mai multe grefe decât în prima sa intervenție, deoarece părul său nativ continuă să cadă. În ciuda duratei lungi a intervenției, Vlad a menționat că nu a resimțit durere, dar oboseala s-a instalat în ultimele ore ale procedurii (vezi GALERIA FOTO).

Actorul a vorbit și despre eforturile echipei medicale care l-a susținut pe parcursul întregului proces, subliniind recunoștința pentru profesionalismul lor. Ca bonus neașteptat, a beneficiat și de excizia unei alunițe suspecte, ceea ce a adus un plus de liniște pentru sănătatea sa.

Cu toate acestea, Vlad știe că urmează câteva nopți dificile, deoarece va trebui să fie foarte atent să nu atingă zona implantată în timpul somnului. În ciuda disconfortului temporar, actorul este optimist și așteaptă cu nerăbdare rezultatele acestei intervenții, fiind nerăbdător să își recapete încrederea în sine, care, după cum a mărturisit, începuse să scadă din cauza problemelor legate de pierderea părului.

Această postare a stârnit numeroase reacții de la fani și prieteni, care i-au trimis mesaje de susținere și l-au încurajat în procesul de recuperare. Vlad a demonstrat, încă o dată, că este deschis și sincer cu publicul său, împărtășind atât momentele plăcute, cât și provocările cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Actorul și-a făcut transplant de păr

Soțul Oanei Moșneagu trece printr-o perioadă de recuperare, dar este optimist și pregătit să își recâștige încrederea în sine după această procedură. Fanii îi sunt alături și îi doresc o recuperare rapidă, așteptând cu nerăbdare să îl vadă din nou pe micile ecrane.

Actorul a recunoscut că urmează câteva nopți dificile, în care probabil nu se va putea odihni corespunzător din cauza durerii și a disconfortului post-operator. Totuși, atitudinea lui Vlad a fost pozitivă și a dat de înțeles că este pregătit să facă față acestei provocări.

Mesajul său a stârnit un val de reacții din partea fanilor și colegilor, care i-au transmis încurajări și mesaje de susținere. De-a lungul timpului, Vlad Gherman a fost deschis cu publicul său în legătură cu momentele dificile din viața sa, fie că a fost vorba despre provocările emoționale sau cele de sănătate.

„Outfit Check dupa prima noapte partial dormita post implant
A fost o interventie mai lunga (14 ore) avand nevoie de mai multe grefe decat prima oara, iar asta pentru ca parul meu nativ nu se opreste din a ma parasi. A fost o procedura, la fel ca prima, lipsita de durere de la inceput pana la final, desi oboseala incepea sa isi spuna cuvantul in ultima ora din acest proces. Daca eu obosisem stand intins, va dati seama echipa cum era! Nu am cuvinte sa le multumesc, mai ales ca m-am ales si cu un bonus – o excizie a unei alunite care nu parea in ordine!

In orice caz incep acum cateva nopti in care nu ma voi odihni cum trebuie fiind si foarte atent sa nu cumva sa imi ating zona implantata, dar… abia astept ca in urmatoarele luni sa recastig increderea in mine pe care incepusem sa o pierd in ultima perioada!”, a precizat actorul Vlad Gherman pe internet.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Zodiile care vor avea o săptămână de vis! Scapă în sfârșit dintr-o relație toxică
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Cel mai puternic drog pe care îl consumăm. Ne distruge lent, dar sigur
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
Se CONFISCĂ telefonul. Poliția te verifică fără întrebări. UE a dat ordin
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro