Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc? Cine a scăpat porumbelul, în direct la TV

de: Anca Lupescu
24 09. 2021

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de dragoste de mai mult timp. Cei doi s-au îndrăgostit la emisiunea Ferma și au rămas împreună de atunci.

Urmează nuntă mare în showbiz?

În urmă cu ceva timp, Viviana Sposub și-a șters toate fotografiile cu George Burcea de pe Instagram, iar presa a scris că cei doi s-au despărțit.

Se pare că lucrurile s-au rezolvat între ei, pentru că în urmă cu câteva zile, Viviana l-a felicitat pe iubitul ei pentru medalia obținută la o cursă de caritate, iar el i-a declarat că o iubește.

În plus, au început să apară mai multe story-uri pe Instagram cu ei împreună, semn că relația lor merge în continuare bine.

Mai mult, cei doi ar părea că au planuri de căsătorie. Viviana Sposub participă la Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta a oferit un interviu la Teo Show, iar pentru că s-a îmbrăcat în mireasa pentru gală, ea a vorbit și despre ce nu ar face deloc la nunta ei.

“Ce nu aş face deloc la nunta mea? N-aş ţipa de nervi, aş ţipa doar de fericire. Vreau să fiu relaxată! Burcea, ai auzit?!”, a spus Viviana Sposub.

Actorul a apărut imediat lângă „mireasa lui”, pe care a sărutat-o pătimaș, iar ea i-a declarat dragostea în public.

 “Te iubesc, dragostea mea! Foarte mult”, i-a spus Viviana iubitului ei.

George Sposub i s-a adresat Vivianei cu „soția mea”

De altfel, într-un InstaStory, fanii au rămas uimiți când George Burcea s-a adresat iubitei sale cu apelativul „soția mea”.

Actorul și vedeta s-au filmat în timp ce acesta le spunea fanilor să o voteze pe Viviana la Bravo, ai stil!

”-Spune-le să mă voteze! 

 -La ce număr, iubita mea?

 -Deci, votați Viviana Sposub aka soția mea la 10.

 -Știi că o să postez asta!

 -Postează, iubita mea! Știi că te iubesc!

 -Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea”, a spus actorul, care le-a dat de bănuit fanilor că cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

Vedeta participă la Bravo, ai stil!

Viviana Sposub este noua concurentă de la Bravo, ai stil, după ce cântăreața Olga Verbițchi a ieșit din competiție, ca urmare a încălcării regulamentului.

”De-abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. 

Nu mă așteptam să ajung. Când mi s-a propus, am zis de ce nu. Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare.

Așa mă îmbrac eu și la TV. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic”, a mărturisit Viviana Sposub.