Viviana Sposub a dat cărțile pe față la Kanal D: ‘Pune-te în situația mea, Bursucu’

Viviana Sposub a dat cărțile pe față la Kanal D: ‘Pune-te în situația mea, Bursucu’
Viviana Sposub a dat cartile pe fata la Kanal D Pune-te in situatia mea, Bursucu

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Recent, frumoasa brunetă a dezvăluit care sunt lucrurile care o deranjează în relația cu fostul soț al Andreei Bălan. Prezentatoarea TV i-a povestit totul Bursucului, în cadrul matinalului pe care-l găzduiesc împreună la Kanal D.

Prin ce momente grele trece Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună de mai bine de un an și jumătate și au demonstrat că legătura lor profundă poate învinge tot, chiar dacă au trecut peste anumite greutăți împreună.

Povestea lor de iubire este încercată chiar și în prezent, având în vedere faptul că divorțul lui George Burcea de mama fetițelor sale încă nu s-a pronunțat.

În cadrul matinalului „Dimineața cu noi”, Viviana Sposub i-a spus colegului său Bursucu care sunt lucrurile pe care o deranjează, momentan, în relația cu iubitul ei. La rândul său, Adrian Cristea a asigurat-o pe brunetă că totul va fi bine, într-un final, iar problemele își vor găsi soluția.

„Viviana Sposub: M-ai pus într-o situație… Greutăți cum trăiesc toți. Pune-te în locul meu, Bursucu. A fost o perioadă mai grea, încă mai este. Vin vremuri bine, la un moment dat se va vedea soarele si pe strada mea.”

Bursucu: Viviana, uita-te la mine, sunt sigur că o să iasă soarele si pe strada ta.”, a fost dialogul pe care l-au purtat cei doi prezentatori de la Kanal D.

„Hainele reprezintă o parte destul de mică din investițiile mele!”

Are doar 25 de ani și se poate bucura de o ascensiune fulminantă a carierei. De la prezentatoarea rubricii meteo la Observatorul de la Antena 1 la găzduirea propriului matinal, Viviana Sposub este tare mândră de tot ceea ce a realizat, până acum, pe plan profesional.

De asemenea, de când a participat la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, iubita lui George Burcea și-a descoperit pasiunea pentru fashion. Viviana Sposub mărturisește că adoră să se joace cu stilizarea hainelor.

„Mă număr printre fetele pasionate de fashion, care oricât de plin ar fi dulapul, o ședință de shopping este mereu o bucurie. Cu toate astea, sunt o persoană extrem de chibzuită și echilibrată, când vine vorba despre bani.

Astfel că, în acest moment, hainele reprezintă o parte destul de mică din investițiile mele. Încerc să reutilizez hainele. Și să realizez styling-uri corecte, styling-uri care mie îmi plac, folosind haine care se găsesc în orice mall”, a declarat Viviana, în exclusivitate pentru ego.ro.