13 nov. 2023 | 11:14

Viviana Sposub a ajuns la doctor. Ce probleme de sănătate are: ‘Au revenit durerile’

Monden
Viviana Sposub a ajuns la doctor. Ce probleme de sănătate are: ‘Au revenit durerile’
Viviana Sposub a ajuns la doctor. Ce probleme de sănătate are: ‘Au revenit durerile’

Viviana Sposub trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Este o femeie singură acum, de când s-a despărțit de George Burcea, dar are și altele pe ca. Vedeta se confruntă cu probleme serioase de sănătate vechi, care au revenit și sunt mult mai puternice.

Viviana Sposub, pe mâna medicilor

Viviana Sposub trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Vedeta s-a despărțit vara trecută de iubitul ei, George Burcea, bărbatul alături de care a stat timp de trei ani și pe care îl vedea alături tot restul vieții.

Vedeta nu se aștepta la despărțire, dar a învățat să accepte ideea și acum este bine. Pe cei doi i-au legat multe, au avut o relație care a evoluat rapid, dar lucrurile s-au terminat brusc și au decis să rămână doar prieteni.

Celebra prezentatoare TV se confruntă acum și cu probleme de sănătate. Acestea sunt ceva mai vechi, dar acum au revenit și o afectează și mai mult pe fosta iubită a lui George Burcea.

A explicat toată situația pe rețelele de socializare, unde este foarte activă și are o mulțime de fani. Astfel, pentru că durerile s-au amplificat și s-au extins la ambii genunchi, vedeta a considerat că trebuie să meargă la medic, pentru a preveni complicațiile.

„Au revenit durerile de genunchi…Dacă până acum doar cel stâng mă durea, acum a început și dreptul să îmi dea bătăi de cap. Nu am lăsat situația să se înrăutățească, așa că am venit la (n. r. clinică medicală), a spus Viviana Sposub pe contul ei de Instagram.

Medicii au trecut direct la treabă și i-au administrat vedetei tratamentul necesar. Problemele Vivianei nu sunt noi, dar acum sunt mult mai grave decât în trecut.

Viviana Sposub, la un pas de moarte

Viviana Sposub nu a avut niciodată o viață ușoară. Chiar dacă acum este fericită și împlinită, a avut parte de o experiență care i-a schimbat pe deplin viața și i-a provocat o mare suferință vedetei.

Vezi și: Viviana Sposub a ajuns pe mâinile fostului soț al Andreei Marin: „Durerea s-a agravat!”

La scurt timp după ce a împlinit 18 ani, a fost victima unui accident de ATV foarte grav. Mărturisește că a fost la un pas de moarte, dar Dumnezeu a avut alt plan cu ea și a ajutat-o să supraviețuiască.

A stat la pat o lungă perioadă de timp și credea că nu va mai putea merge niciodată. Ajunsese să aibă corpul și fața plină de răni și deja își făcea cele mai triste scenarii.

A decis să renunțe la televiziune

Viviana Sposub a mărturisit că atunci a fost momentul în care și-a dat seama că nu va mai putea apărea la TV sau pe scenele muzicale. Suferise răni mari și se temea că acestea vor lăsa semne adânci pe chipul și trupul ei.

„Am fost la un pas de a-mi pierde viața, dar Dumnezeu a avut grijă de mine. După accident, am stat o perioadă bună de timp la pat, pentru că nu puteam să merg, iar tot corpul și mai ales fața erau pline de răni.

Acela a fost momentul în care am realizat cât de efemer este totul, inclusiv frumusețea exterioară. Privindu-mă în oglindă, mi-am spus că nu vreau ca profesia mea să aibă nicio legătură cu felul în care arăt.”, a spus Viviana pentru Viva.

Chiar dacă vedeta a renunțat la marile sale pasiunii, viața a adus-o pe același drum. Frumusețea ei i-a adus mare succes, în ciuda accidentului extrem de grav. Dă bine pe sticlă și este o prezență foarte apreciată de cei de dincolo de ecrane.

Vedeta se gândea chiar să se reapuce de cântat. A terminat un liceu cu profil muzical, a studiat chiar și instrumente muzicale și a făcut canto mulți ani, motiv pentru care visează să se reîntoarcă la un moment dat la marea ei pasiune.

Ce semnifică tatuajul secret al vedetei

Viviana Sposub este una dintre cele mai îndrăgite personaje de la TV, care se bucură de mare succes în plan profesional. Vedeta este foarte îndrăgită pentru frumusețea și simplitatea ei, dar se pare că ascunde și secrete interesante.

Puțini sunt cei care știu că vedeta are un tatuaj într-o zonă destul de ferită. Chiar dacă nu este un desen complex, o face să își amintească mereu că trebuie să se bucure de tot ce o înconjoară și nu are niciun motiv să fie tristă.

Mai exact, fosta lui George Burcea are tatuat în spatele urechii cuvântul „Life” ( viață). Aceasta a mărturisit că, indiferent de situație, o ajută să își amintească în momentele mai puțin bune că viața este frumoasă și merită trăită din plin.

Viviana Sposu spune că este singurul ei tatuaj, dar însemnătatea este mai mare decât orice. Îl are de ani buni și uneori uită că există, dar o întărește ori de câte ori își amintește de el.

„Life- pentru că vreau să-mi fie viața floare la ureche. Singurul meu tatuaj. Făcut acum câțiva ani. Uit că îl am pentru că nu îl văd, dar îmi mai fac din când în când o filmare să îmi amintesc. ”, a spus Viviana Sposub.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Doliu la Hollywood. A murit un personaj legendar
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro