Virgil Musta, avertisment crunt de Paște. Românii, șocați de spusele lui: ”Nu vom avea Sărbători”

Virgil Musta, avertisment crunt de Paște. Românii, șocați de spusele lui: ”Nu vom avea Sărbători”
Virgil Musta, avertisment crunt de Paște. Românii, șocați de spusele lui: ”Nu vom avea Sărbători”

Medicul Virgil Musta a făcut un avertisment crunt. După un an în care am fost lipsiți de sărbătorile alături de familie, milioane de români își doresc să petreacă Paștele împreună cu persoanele dragi și așteaptă cu nerăbdare sărbătorile. Totuși, medicul Virgil Musta a tras un semnal de alarmă cu privire la așteptările pe care și le-au făcut oamenii.

Medicul Virgil Musta, avertisment dureros pentru Paște

Numărul de infecții cu noul coronavirus a crescut în ultimele zile, așa că medicul Virgil Musta a făcut un avertisment crunt. Îngrijorătoare este și mutația britanică a virusului, ce nu trebuie scoasă din ecuație. Medicul a vorbit pentu publicația WOWbiz.ro despre un al treilea val al pandemiei.

”Tot ce pot să sper este să nu fim loviți de al treilea val al pandemiei, unul mai virulent decât cele precedente, având în vedere că vorbim despre tulpina britanică a virusului, una mult mai contagioasă.

Și așa, deja, sistemul medical românesc, este la limita superioară a aglomerării, sunt foarte multe cazuri, spitalele sunt pline, iar medicii și personalul medical este obosit.

Iar cauza creșterii este una evidentă: lumea nu mai respectă regulile ca înainte, ca acum un an, restricțiile sunt mult mai laxe. Lumea s-a obișnuit deja cu pericolul și uită că acest virus aduce multe cazuri grave, multe decese, drame reale și suferință extremă.”, a spus Virgil Musta pentru publicația menționată mai sus.

Medicul Virgil Musta a spus s-ar putea să ne petrecem Paștele. Românii, șocați de ce a spus

Medicul Virgil Musta a făcut un avertisment crunt. De asemenea, el a vorbit și despre sărbătorile de Paște, explicând ce ar trebui să facă românii de pretutindeni dacă își doresc să se revadă cu familia. Singura șansă pe care toți oamenii o pot avea pentru a sărbători Paștele ar fi ca toată lumea să respecte regulile impuse împotriva coronavirusului.

În același timp, medicul avertizează că Paștele poate să fie petrecut la fel ca și Crăciunul pentru a ne proteja unii pe ceilalți.

”Dacă nu vom respecta regulile de prevenție și, foarte important, dacă se va refuza vaccinarea, Paștele ar putea fi compromis. Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră.

Dacă lucrurile merg așa, mă refer la creșterea infectărilor, mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim. Iar asta înseamnă că Paștele va fi, la fel ca și Crăciunul, unul în care familia extinsă nu se va putea vedea, măcar pentru a ne proteja unii pe ceilalți.”, a adăugat Virgil Musta.