Virgil Ianțu, despre problemele financiare: ”Mă uitam cu invidie la un cerșetor!”

Virgil Ianțu, despre problemele financiare: ”Mă uitam cu invidie la un cerșetor!”
Virgil Ianțu, despre problemele financiare: ”Mă uitam cu invidie la un cerșetor!”

Virgil Ianțu este considerat unul dintre cei mai buni prezentatori de televiziune din România, fără a fi însă acaparat de statutul de vedetă. Acesta și-a păstrat, de-a lungul timpului un aer jovial la fiecare dintre proiectele în care a fost implicat, fie că vorbim de emisiuni precum „Copiii spun lucruri trăsnite” , „Vrei să fii miliardar” sau „Câştigă, România!”.

Virgil Ianțu, despre problemele financiare

Virgil Ianțu nu s-a ferit să vorbească deschis chiar și despre problemele financiare grave, cu care s-a confruntat în trecut. Acesta ajunsese să se uite cu jind la cerșetorii de pe stradă. Întrebat de revista Ok Magazine dacă s-a lovit de lipsuri financiare, acesta a povestit deschis și răspicat, fără ocolișuri.

”Normal! La un moment dat mă uităm cu invidie la un cerşetor de lângă metroul Titan. Mi-aş fi dorit banii lui din căciulă. Chiar şi în astfel de perioade am fost pozitiv şi m-am bucurat de ce aveam, şi nu mă plângeam de ce îmi lipsea”, a declarat Virgil Ianțu, potrivit sursei citate.

Când se căsătorește Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a mai mărturisit că primii săi bani i-a câștigat ca violonist în Orchestra Operei Române din Timişoara. Acesta a fost primul său loc de muncă, la vârsta de numai 18 ani. Cât despre căsătorie, ei bine, mulți sunt curioși să afle de ce sau când se căsătorește Virgil Ianţu. Răspunsul nu a întârziat să apară, însă… mai e de așteptat pentru un astfel de pas:

”Nu am ezitat niciodată să fac marele pas, l-am făcut. Am o familie frumoasă, o faţă de 14 ani care, din fericire, seamănă leit cu mama şi faptul că armonia, de care aminteam mai sus, este prezentă şi ne defineşte familia, reprezintă în sine marele pas. Probabil că va veni şi oficializarea la un moment dat, dar suntem încă prea tineri pentru asta”, a declarat Virgil Ianțu, potrivit sursei menționate.

Urmăriți Playtech.ro și pe