Virgil Ianțu a anunțat unde va apărea noua sa emisiune. Vestea neașteptată dată azi

de: Bișinicu Andreea
19 05. 2021

În anii 2000, Virgil Ianțu a cucerit inimile tuturor românilor, pe vremea când modera celebra emisiune „Copiii spun lucruri trăznite”, un format amuzant, jucăuș și relaxant, care aducea bucurie în sufletele celor mici și celor mari. Vestea neașteptată dată azi. Ce emisiune va prezenta simpaticul moderator TV și unde o vor putea urmări fanii săi.

Virgil Ianțu a anunțat unde va apărea noua sa emisiune

Bucurie mare pentru fanii lui Virgil Ianțu. Vedeta de televiziune a dezvăluit anunțul pe care toți admiratorii săi îl așteptau cu sufletul la gură. Unde va apărea noua emisiune pe care vedeta o va modera. Virgil Ianțu a dat vestea cea mare pe pagina sa oficială de Facebook. Show-ul se va numi „Copiii spun cu Virgil Ianțu” și se va desfășura pe canalul lui de Youtube.

„Până când vă dăm mai multe detalii despre Copiii spun cu Virgil Ianțu, lăsăm fotografia asta de la making-of.
Ieri a fost o zi distractivă. Prima zi de filmare a fost excelentă. O să vă placă mult ce a ieșit.

Anunțăm în curând unde puteți vedea primul episod din Copiii spun cu Virgil Iantu. Dragilor, emisiunea va fi pe canalul meu de Youtube! Prima zi de filmare a fost excelentă. O să vă placă mult ce a ieșit.

Anunțăm în curând unde puteți vedea primul episod din Copiii spun cu Virgil Iantu. Lucram intens la montaj pentru a avea pe 1 Iunie primul episod Va multumesc ca primiti cu bucurie si nerabdare aceasta emisiune!”, a declarat Virgil Ianțu pe pagina sa oficială de Facebook.

De ce Virgil Ianțu nu s-a căsătorit cu iubita lui, cu care are o relație de 15 ani

Virgil Ianțu se poate numi un om împlinit. Fostul prezentator de la Prima TV are o familie fericită, o parteneră de viață pe care o iubește la fel ca în prima zi, o carieră frumoasă și o fiică pe nume Jasmina, care le umple sufletul de bucurie.

Deși sunt împreună de mai bine de 15 ani și au o relație perfectă, Virgil Ianțu și iubita lui Roxana Alexandru nu s-au căsătorit niciodată, deși fostul jurat de la Megastar a cerut-o pe partenera lui:

„Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm?

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro.