Viorica de la Clejani, criză de nervi în direct, la TV. Ce a pățit mama lui Fulgy

Viorica de la Clejani, criză de nervi în direct, la TV. Ce a pățit mama lui Fulgy
Viorica de la Clejani a facut criza de nervi la TV

Ioniță și Viorica de la Clejani trec prin momente foarte dificile, din cauza problemelor pe care le are Fulgy cu substanțele interzise. După ce fiul lor a fost ridicat de către forțele de ordine și transportat la Spitalul Obregia din Capitală, cei doi lăutari și-au făcut apariția, în diverse emisiuni televizate, pentru a încerca să repare imaginea fratelui Margheritei.

Ioniță de la Clejani i-a luat apărarea lui Fulgy

Invitați la Vorbește Lumea joi, 10 iunie, Ioniță de la Clejani nu s-a mai putut abține și a răbufnit în fața telespectatorilor. Artistul a recunoscut că situația a scăpat de sub control, apărându-și băiatul, spunând că Fulgy este un om sensibil care nu a știut să-și gestioneze foarte bine emoțiile. Ioniță le-a cerut scuze public, în numele fiului său, tuturor celor cărora Fulgy le-a adresa cuvinte urâte.

„E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snopp Doog. Cum dracului să controlăm noi ca părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil.

S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București. Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Pro TV.

Viorica de la Clejani a făcut criză de nervi la TV

Mama lui Fulgy, pe de altă parte, nu a fost atât de calmă și a răbufnit la televizor. Cântăreața de muzică de petrecere a mărturisit că cea mai mare grijă a ei este ca Fulgy să cunoască femeia potrivită care să-l iubească:

„Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații.

Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a zis Viorica la Vorbește Lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI