Viorica Dăncilă vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, după ce l-a desemnat pe Orban premier: „Face rău României”

Viorica Dăncilă vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, după ce l-a desemnat pe Orban premier: „Face rău României”
Viorica Dăncilă vrea o confruntare cu Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă a anunțat că social-democrații nu vor vota în Parlament cabinetul propus, după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Președintele PSD a plusat, cerându-i lui Iohannis o „confruntare unul la unul în fața românilor.”

Viorica Dăncilă vrea o confruntare cu Klaus Iohannis

Continuă seria de reacții și replici după desemnarea lui Ludovic Orban în funcția de premier al României. Viorica Dăncilă a anunțat că PSD nu va vota noul Guvern și a vorbit din nou despre tăieri de pensii și salarii.

Viorica Dăncilă și PSD, un ultim tun înaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opoziția

„Propunerea de premier este unul dintre cei mai vocali promotori ai măsurilor de austeritate cu care ne-au ameninţat partidele de dreapta. Partidele care au votat moțiunea de cenzură au toată răspunderea pentru formarea unui guvern. Tot ce avem sunt declarațiile și amenințările liberalilor, cu scăderea de pensii și salarii.

Președintele Iohannis are o maximă eficiență în a face rău României. Îl invităm să dea dovadă de aceeași eficiență și la numirea guvernului său. Orice întârziere este o bătaie de joc la adresa românilor. Am luat decizia de a nu ne prezenta la votul de învestitură a noului guvern. În eventualitatea unui consens și a trecerii de noului guvern, vă asigur că PSD nu se va opune niciunei măsuri în beneficiul românilor”, a declarat Viorica Dăncilă, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că Ludovic Orban este noul premier.

Viorica Dăncilă și-a luat în serios rolul de candidat la alegerile prezidențiale și i-a cerut președintelui României să accepte o „confruntare unul la unul”, în cadrul căreia să se dea cărțile pe față după moțiunea de cenzură și desemnarea noului premier.

„Îl chem în fața Românilor pe candidatul Klaus Iohannis la o confruntare unul la unul”, a spus Dăncilă, care se concentrează pe campania electorală în urma demiterii din funcția de prim-ministru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI