CTP, prima reacție după ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: „Vorbe, vorbe, vorbe”

CTP l-a criticat pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a fost desemnat premier

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reacție după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anunțat măsurile pe care noul Guvern le va lua în perioada următoare. Gazetarul este de părere că prioritățile anunțate de Orban sunt doar „vorbe de înălțat zmeul.”

CTP l-a criticat pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a fost desemnat premier

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că Ludovic Orban este noul premier al României. Șeful statului a vorbit și despre organizarea alegerilor anticipate, iar declarația lui a fost comentată de Cristian Tudor Popescu la un post de televiziune.

„Nu văd avantajul alegerilor anticipate, dimpotrivă, dacă acum pică guvernul Orban, mai vine o dată Orban, înțeleg, pică și aceea sau nu pică? Greu de crezut că o să pice, pentru că nu sunt partide care să aibă interesul alegerilor anticipate, în afară de USR-PLUS”, a declarat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu l-a criticat și pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a făcut prima declarație în urma anunțului făcut de Klaus Iohannis. Orban a evitat să menționeze măsurile concrete pe care noul Guvern le va lua în perioada următoare.

„Ce a enunțat Ludovic Orban e o dezvoltare a exprimării sintetice a cunoscutului economist, politolog și filosof Gheorghe Hagi – ar fi bine să fie bine ca să nu fie rău, asta e tot. Trebuia să spună: vom începe prin a identifica găurile în care putem să ne rupem gâtul, lăsate de PSD în buget, în diverse agenții, care sunt înțesate de oameni PSD. Cum poți să aplici măsurile astea frumoase de care vorbește dl. Orban când întreg aparatul de stat este înțesat de diverse pile, relații, nepoate, amante, oameni din partid”, a mai spus jurnalistul, care a criticat și decizia USR-PLUS de a nu intra la guvernare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI