Viorica Dăncilă, un ultim atac împotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidențiale. “Adevăratele intenții și mize ale lui Klaus Iohannis”

Viorica Dăncilă, un ultim atac împotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidențiale. “Adevăratele intenții și mize ale lui Klaus Iohannis”
Dăncilă, ultimele declarații înainte de alegeri

A mai rămas foarte puțin timp până când românii își vor putea vota președintele pentru următorii cinci ani. Duminică, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale în ţară.

Românii din diaspora pot vota între 22 şi 24 noiembrie. Cetăţenii români vor putea alege între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă, un ultim atac către Klaus Iohannis, înainte de alegeri

Candidatul PSD al alegerilor prezidențiale din acest an, Viorica Dăncilă a aruncat astăzi un ultim atac către rivalul său electoral, Klaus Iohannis și către echipa sa. Tabăra social-democraților susține care este adevărul despre anumite măsuri ale lui Klaus Iohannis. Ea îndeamnă, totodată românii să distribuie masiv acest clip, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook.

„Dragii mei, vă rog să distribuiți acest video! Să vadă cât mai mulți români care sunt adevăratele intenții și mize ale lui Klaus Iohannis!

Pentru că sunt foarte mulți cei care s-au întrebat care a fost adevăratul motiv din spatele moțiunii de cenzură, care a aruncat România în criză și haos și care a dus la o explozie a cursului euro la un maxim istoric!

Vă rog să ascultați declarația lui Ludovic Orban de la Zagreb (unde și domnul Iohannis a fost prezent!) în care le spune popularilor europeni că au dat jos Guvernul PSD pentru a putea propune ei un comisar din partea PPE, pentru ca popularii europeni să aibă majoritatea în noua Comisie!

Ei fac jocurile politice ale altora și încearcă să acopere în presă aceste manevre țipând la noi “fake news”! Iată adevăratul fake din politica românească: Klaus Iohannis și PNL!

Duplicitari, ipocriți și periculoși acești întruchipați salvatori ai neamului!”, este mesajul transmis pe Facebook de liderul PSD, Viorica Dăncilă.

Postarea VIoricăi Dăncilă a strâns numeroase reacții, la scurt timp după ce a fost postată pe rețeaua socială. Totodată, pe același canal media, candidatul PSD îi îndemna tot în urmă cu câteva ore să meargă la vot.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI