Viorica Dăncilă, un nou atac la adresa guvernului Orban. ”Bruxelles-ul îl trage de mânecă pe premier”

Viorica Dăncilă, un nou atac la adresa guvernului Orban. ”Bruxelles-ul îl trage de mânecă pe premier”
Viorica Dăncilă, un nou atac la adresa guvernului Orban. ”Bruxelles-ul îl trage de mânecă pe premier”. Sursa foto: capital.ro

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, a atacat actualul Guvern Condus de Ludovic Orban. Astfel, Viorica Dăncilă face un apel la PSD, pentru a depune cât mai repede o moțiune de cenzură împotriva guvernului, pentru ca Ludovic Orban să fie ”tras pe tușă”.

Viorica Dăncilă, atac dur la guvernul Orban. ”Bruxelles-ul îl trage de mânecă pe premier”

Viorica Dăncilă, fost premier al României, a atacat pe pagina personală de Facebook actualul guvern al Romîniei pentru modul cum gestionează criza de coronavirus. Fostul premier susține că actualul premier este tras de mânecă de către Comisia Europeană pentru managementul jalnic al guvernului pe care acesta îl conduce.

De asemenea, fostul premier spune că măsurile de susținere a economiei în această perioadă sunt aproape inexistente. Viorica Dăncilă mai spune că actualul guvern se ascunde în spatele epidemiei de coronavirus pentru a nu face nimic.

Viorica Dăncilă, un nou atac la adresa guvernului Orban. ”Bruxelles-ul îl trage de mânecă pe premier”
Viorica Dăncilă, un nou atac la adresa guvernului Orban. ”Bruxelles-ul îl trage de mânecă pe premier”. Sursa foto: antena3.ro

Atacul Vioricăi Dăncilă la Ludovic Orban

Sub limbajul diplomatic standard la Bruxelles, Comisia Europeană îl trage de mânecă pe Ludovic Orban pentru managementul jalnic al guvernului pe care-l conduce.

A constatat limpede și Comisia Europeană ceea ce au observat de mai multă vreme românii: că guvernarea PNL a răspuns în mod ineficient crizei coronavirusului, că măsurile de susținere a economiei sunt practic inexistente, că investițiile trenează, că nu s-a lucrat deloc în ceea ce privește echilibrele fiscale.

Viorica Dăncilă vrea scoaterea lui Ludovic Orban pe tușă

Ludovic Orban și echipa lui au folosit și folosesc criza coronavirusului drept pretext pentru a nu face nimic de substanță. E evident că de la actualul guvern ne putem aștepta doar la neglijențe, întârzieri și rateuri. Trebuie să scutim România de acești nepricepuți, deci PSD trebuie să depună rapid o moțiune de cenzură care să-l trimită pe tușă pe Ludovic Orban”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina personală de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI