Viorica Dăncilă, scoasă din sărite de Alex Dima de la PRO TV. Dialog savuros despre Teleorman, între cei doi

Viorica Dăncilă, scoasă din sărite de Alex Dima de la PRO TV. Dialog savuros despre Teleorman, între cei doi
Viorica Dăncilă, scoasă din sărite de Alex Dima de la PRO TV

Viorica Dăncilă a fost scoasă din sărite de Alex Dima, reporterul de la Pro TV care a mai trecut printr-o situație similară în perioada în care lider al PSD era Liviu Dragnea. Jurnalistul a întrebat-o pe Dăncilă ce a făcut pentru a scoate județul Teleorman din sărăcie, dar premierul a ocolit răspunsul și i-a reproșat că vorbește urât despre acest județ.

Viorica Dăncilă, scoasă din sărite de Alex Dima

Reporterul emisiunii România, te iubesc, difuzată de postul de televiziune Pro TV, a întrebat-o pe Viorica Dăncilă dacă a făcut ceva concret pentru a scoate județul Teleorman din sărăcie. Asta a deranjat-o foarte tare pe Dăncilă, care provine din localitatea Videle, Teleorman. Dar în loc să răspundă la întrebare, premierul i-a reproșat reporterului că se leagă prea des de România și de județul din care aceasta provine.

„Vă rog să nu mai vorbiți așa despre Teleorman. Eu cred că nu este corect. Întotdeauna ați vorbit despre România și despre Teleorman. Va spun că acest județ face parte din România”, a fost răspunsul dat de Viorica Dăncilă.

Dialogul dintre cei doi a fost filmat și postat pe pagina de Facebook a emisiunii România, te iubesc, unde Alex Dima a lăsat următorul mesaj: „Am avut un scurt dialog cu premierul tuturor, Viorica Dancila. Scurt. Ca timpul domniei sale este foarte pretios. Tema: judetul Teleorman.”


Alex Dima este reporterul care a mai trecut printr-un episod asemănător în perioada în care Liviu Dragnea era președintele PSD. Jurnalistul de la Pro TV se afla atunci în Parlament și i-a adresat o serie de întrebări social-democratului, însă acesta nu a vrut să îi răspundă, iar la un moment dat s-a întors către el, i-a spus că merge la baie și l-a întrebat dacă vrea să îl însoțească.

După un timp, episodul s-a repetat, însă de această dată Alex Dima a fost invitat la baie de către Aida Căruceru, deputat PSD şi secretar al comisiei juridice, aflată la primul mandat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI