Viorica Dăncilă revine cu un mesaj dur pentru Raluca Turcanu. Ce spune despre pensiile românilor

Viorica Dăncilă, mesaj dur pentru Raluca Turcan

Viorica Dăncilă îi apostrofează pe liberali! Fostul premier al României a criticat vehement declarațiile acestora în privința posibilei majorări a vârstei de pensionare.  Ce mesaj dur i-a transmis fostul președinte al Partidului Social Democrat Ralucăi Turcan?

Dăncilă, mesaj dur pentru Raluca Turcan

Viorica Dăncilă surprinde cu un mesaj extrem de dur la adresa Ralucăi Turcan. Fostul președinte al Partidului Social Democrat a criticat declarațiile acestora în privința posibilei creșteri a vârstei de pensioare. Mai mult decât atât, a susținut că membrii PNL nu cunosc realitățile din România și că nu le pasă de oameni. Dăncilă arată în mesajul aferent faptul că este în dezacord cu afirmațiile Ralucăi Turcan și ale Violetei Alexandru.

„Declarațiile Ralucăi Turcan și ale ministrului Muncii, Violeta Alexandru, privind creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani sunt pur și simplu aberante, în condițiile în care speranța de viață în România este de 75 de ani. Guvernul își mai arată o dată uriașul dispreț pe care îl poartă vârstnicilor și pensionarilor, cărora insistă să le refuze dreptul la o viață liniștită și la pensia pentru care au cotizat în timpul anilor de muncă”
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, mesaj dur pentru Raluca Turcan și Violeta Aexandru
Viorica Dăncilă, mesaj dur pentru Raluca Turcan și Violeta Aexandru

„Nu vă pasă câtuși de puțin de oameni”

„Doamna ministru, nu puteți forța oamenii să muncească până la 70 de ani doar ca să nu mai fie nevoie să le plătiți pensiile! Pensia este un drept, nu o pomană, doamna ministru. Ați arătat încă o dată că nu cunoașteți realitățile din societatea românească și că nu vă pasă câtuși de puțin de oameni!”
Viorica Dăncilă

Amintim că ieri, 8 ianuarie, Turcan a declarat că există un proiect care prevede posibilitatea angajaților să opteze pentru a lucra până la 70 de ani, subliniind ulterior că România nu este pregătită pentru acest lucru. Subiectul a fost deja lansat în dezbatere publică, iar la momentul actual se lucrează la proiect. Ludovic Orban afirma în luna decembrie a lui 2019 că nu există niciun proiect care să prevadă creșterea vârstei de pensionare la Ministerul Muncii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI