Viorica Dăncilă, prima reacție după votul de la prezidențiale: Nu am plâns!

Viorica Dăncilă, prima reacție după votul de la prezidențiale: Nu am plâns!

Viorica Dăncilă, candidata PSD la prezidențiale, a avut duminică, după ora 21:00, prima reacție. Șefa social-democraților a reacționat după publicarea primelor rezultate exit-poll.

Viorica Dăncilă a avut prima reacție după anunțarea primelor rezultate exit-poll.

”Așa este democrația, fiecare aprtid politic trebuie să-și spună punctul de vedere. Lupta noastră va fi pentru echilibru, pentru români și pentru România. Spreăm ca votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul următor, un vot care să fie dat, așa cum am spus, cu inima. Mulțumim mult!

Nu am plâns absolut deloc, poate bărbații, că și bărbații plâng câteodată, am ținut legătura în permanență cu colegii din tertiroriu, n-a fost nici măcar un moment în care să plângem. Nu-mi este teamă că diaspora va răsturna acest vot electoral, mă bucur că s-a votat masiv în diaspora, că s-a votat în condiții decente, acest lucru se datorează Guvernului Dăncilă, care a susținut votul de trei zile, votul prin corespondență. Sunt mulțumită, având în vedere că au fost 14 candidați, sunt mulțumită că a fost o implicare foarte mare, suntem în turul 2 cu toate criticile și cu toată campania împotriva PSD.”

Cine e Viorica Dăncilă, candidata PSD

Viorica Dăncilă a preluat frâiele partidului imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea și după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare cu un scor zdrobitor. A pozat în reformatoarea partidului, dar e eșuat lamentabil, mai ales că e greu să schimbi rotițele unui partid care, de 30 de ani, sub diverse nume, a reușit să calce în picioare democrația ori de câte ori a avut ocazia.

Luna trecută, Dăncilă a pierdut și guvernarea, după ce Executivul a fost demis prin moțiune de cenzură. În campania electorală, Dăncilă s-a dat cu bicicleta, a jucat ping-pong pe tocuri și a încercat să obțină și să întrețină conflicte cu Klaus Iohannis. A mizat pe singura strategie care ar fi putut să o trimită și pe buletinele de vot care vor fi în secții pe 24 noiembrie.

Ce a spus Viorica Dăncilă după ce a votat duminică?

”Am votat pentru o Românie a bunăstării, sigură și demnă în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii, împotriva austerității. Am votat pentru o Românie unită în care fiecare român să se regăsească în deciziile președintelui României”, a declarat Dăncilă la ieșirea de la urne.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI