Viorica Dăncilă, o altă gafă. S-a făcut din nou de râs. Ce a putut să spună de data asta

Premierul demis al României a făcut o gafă de proporții, când se afla, cu doar o zi în urmă, în Vrancea. Asta deoarece Viorica Dăncilă a început să spună lucruri cu adevărat ireale, fiind în plină campanie electorală pentru prezidențiale, precum contracandidații săi din alte partide politice.

Viorica Dăncilă, o altă gafă. Ce a putut să spună de data asta

Viorica Dăncilă, o altă gafă. S-a făcut din nou de râs. Ce a putut să spună de data asta
Viorica Dăncilă s-a făcut de râs, în plină cursă electorală pentru alegerile prezidențiale

Fostul prim-ministru al României a exemplificat, duminică, atunci când se afla în campanie electorală pentru prezidențiale, la Mărășești, motivele pentru care își dorește să ajungă la cârma țării. Foarte prinsă de ceea ce spunea, în acele clipe, Viorica Dăncilă nu și-a dat seama că nu există vreo logică în spatele vorbelor sau că face o gafă de proporții. Aceasta fost de părere că lupta pe care o duce este „împotriva unei țări” și nu împotriva „omului” Iohannis, anunță Digi24.

Viorica Dăncilă a făcut mai multe declarații surprinzătoare, pe 3 noiembrie, când era în Vrancea, în campanie electorală și susținea un discurs. Candidatul PSD pentru funcția de președinte al României a avut de-a face cu o situație mai puțin plăcută, pentru că nu și-a dat seama că îi jignește pe români. Vorbele acesteia vin în contextul alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie 2019.

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca, în deciziile președintelui, să se regăsească și pensionarii și tinerii și femeile și bărbații care au grija familiei lor”, a fost de păerere Viorica Dăncilă.

Cum a mai gafat Viorica Dăncilă?

De curând, premierul demis al României a făcut și o altă declarație surprinzătoare, dar cât se poate de eronată. În cadrul turneului său electoral prin care speră că le va câștiga votul românilor, Viorica Dăncilă a făcut câteva acuzații, când se afla în Timișoara. Candidatul PSD la prezidențiale a spus că „unii” care vorbesc bine Limba Engleză „merg la Bruxelles și denigrează țara”.

„Să știți că poate unii vorbesc foarte bine limba engleză dar țin mai puțin la această țară”, a declarat Viorica Dăncilă, în cadrul unei conferințe de presă, de la Timișoara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI