Viorica Dăncilă, la mâna lui Klaus Iohannis. Ce mesaj îi transmite pentru a urgenta avizul președintelui

Viorica Dăncilă, la mâna lui Klaus Iohannis. Ce mesaj îi transmite pentru a urgenta avizul președintelui

Viorica Dăncilă a făcut un apel urgent către președintele României. Conflictele dintre Dăncilă și Iohannis sunt departe de a-și găsi sfârșitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzații extrem de dure din partea premierului către președintele României!

Viorica Dăncilă, la mâna lui Iohannis

Conflictul veșnic dintre Dăncilă-Iohannis legat de miniștrii este departe de a-și găsi finele. Premierul României a făcut un apel către Iohannis pentru a nu mai refuza miniștrii propuși, astfel să nu mai blocheze activitatea guvernului. Viorica Dăncilă a menționat, în mesajul său de pe o rețea de socializare, faptul că așteaptă cât mai curând răspunsul președintelui României asupra propunerilor noi de miniștri interimari pentru: Energie, Media și relația cu Parlamentul.

De asemenea, a subliniat că speră ca Iohannis să dezvolte capacitatea de a înțelege că blocarea Executivului nu ajută cu nimic guvernarea sau stabilizarea țării, acuzându-l în final că evoluția lucrurilor sale nu face decât rău oamenilor, ci nu adversarilor săi.

Dăncilă a ajuns la mâna lui Iohannis. Ce mesaj urgent i-a dat premierul președintelui României?
Dăncilă a ajuns la mâna lui Iohannis. Ce mesaj urgent i-a dat premierul președintelui României? Nu mai suportă amânarea

„Fac un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiționeze”

„Aștept din partea președintelui Iohannis un răspuns privind propunerile de miniștri interimari pentru Energie, Mediu și relația cu Parlamentul. Au trecut deja câteva zile. Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înțelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea și stabilitatea țării. Așa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obișnuit fac rău în primul rând oamenilor, și nu adversarilor dumnealui politici. România are nevoie de un guvern funcțional. Fac așadar un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei, pentru că un adevărat șef de stat nu își exercită niciodată puterea în moduri distructive și contraproductive pentru țara lui”
Viorica Dăncilă