Viorica Dăncilă, despre imaginea de proastă: de ce au uitat-o toți PSD-iștii

Viorica Dăncilă, despre imaginea de proastă: de ce au uitat-o toți PSD-iștii

Dacă faci o căutare simplă pe Google după cuvintele ”proasta româniei”, îți sunt servite pagini întregi de fotografii cu Viorica Dăncilă. În acest context, fostul premier a spus câteva cuvinte despre imaginea pe care și-a format-o.

Fostul lider PSD va intra în istorie ca fiind un maestru al greșelilor de exprimare, al formulărilor defectuoase și multor altor prostii. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că, în continuare, deși nu mai ocupă nicio funcție publică, i se pun întrebări legate de percepția generală a românilor că ar fi proastă. În mod surprinzător, PSD-ista are câteva argumente pentru această situație neplăcut.

”S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la ați oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare.”, a explicat Dăncilă, apelând la tehnica ”știu că am greșit, dar uită-te la vecinul”.

viorica dancila

Dăncilă s-a arătat foarte supărată de faptul că oamenii s-au luat de ceasul și broșele sale. ”Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice.”, a continuat fostul premier.

În final, a încercat să atragă atenția asupra faptului că nici președintele Românei nu are un talent oratoric deosebit. ”Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic.”, a concluzionat Viorica Dăncilă, întrebată despre referințele din media că ar fi proastă.

Partea un pic ciudată a întregului discurs, conform Mediafax, a avut legătură cu relația pe care o are cu foștii colegi. Din câte se pare, prea puțini o mai bagă în seamă, iar cea care i-a luat locul lui Dragnea nu este încântată. „Chiar după ce mi-am dat demisia, mă așteptam ca mai mulți colegi să telefoneze. Discuții ca între colegi, dar aceste lucruri au fost și în trecut și vor fi și de acum încolo. Când se observă că ai pierdut, rămân foarte puțini alături de mine. Dar acest lucru nu mi s-a întâmplat numai mie. Sunt un om puternic și mă așteptam. Am văzut pe măsură ce se apropiau rezultatele (alegerilor prezidențiale – n.r.)”, a declarat Viorica Dăncilă, când a fost întrebată despre atitudinea colegilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI