Viorica Dăncilă, critici dure la adresa Guvernului Orban. ”Trebuie să găsească soluții!”

Viorica Dăncilă, val de critici la adresa Guvernului Dăncilă

Viorica Dăncilă revine cu forțe proaspete! După ce o perioadă s-a menținut pe linia de plutire și a dispărut din atenția tuturor, a revenit cu un atac în toată regula la adresa Guvernului Orban. Ce a spus fostul premier al României despre actualul guvern de la conducere?

Dăncilă atacă Guvernul Orban

Fostul președinte al Partidului Social Democrat a vorbit despre faptul că nu există o „moștenire” grea care să fi revenit noului guvern de la fostul care ar trebui să-i împiedice. Acesta sunt mai degrabă scuzele găsite de noua formațiune de la puterea, consideră fostul prim-ministru al României. Valul de critici a curs mai apoi.

”Cel mai ușor e să dai vina pe greaua moștenire. Un guvern trebuie să găsească soluții. Vedem un guvern care bâjbâie, nu vedem o linie clară”, a spus Viorica Dăncilă la ieșirea de la ședința femeilor din PSD.

Viorica Dăncilă, critici dure la adresa Guvernului Orban
Viorica Dăncilă, critici dure la adresa Guvernului Orban

Gafele s-au strecurat și ele printre critici

Nu a reușit să scape nici de cunoscutele gafe, Viorica Dăncilă greșind forma de condițional optativ a verbului ”a plăcea”, atunci când a fost întrebată despre candidatura lui Carmen Dan la președinția organizației de femei a PSD.

”Mi-ar place să candideze Carmen Dan, aceasta este democrația. Este ușor să critici, să arunci vina pe celălalt. Când spun acest lucru nu mă refer la Paul Stănescu, ci la aspectele care arată că avem o dublă apreciere”, a spus Viorica Dăncilă. 

Gafe Dăncilă

1. „Putem spune, pe scurt, că REDUCEM DEMOCRAȚIA…reducem birocrația”.
2. „Avem apoi orașul medical universal….universitar Complex Carol Davila, care se va construi în zona de nord a Capitalei”
3. La moțiunea de cenzură depusă de PNL, în Parlament, a spus Banca Monetară în loc de Banca Mondială.
4. „De ce mințiți oamenii că în fiecare lună a crescut prețurile?”
5. „Majorările de prețuri s-au diminuat”
6. „Faceți un exercițiu DE IMAGINE și puneți-vă în locul meu”
7. „Am dat ordonanță de urgență cu privire la persoanele cu DEZABILITĂȚI”
8. „Vreau o relație instituțională bună cu PREȘEDINȚIE, Guvern, Parlament”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI