Viorica Dăncilă, apariție misterioasă la Palatul Cotroceni, la ceremonia de învestire. Ce mesaj transmite ținuta abordată de premier

Ce semnifică ținuta aleasă de Viorica Dăncilă la Palatul Cotroceni

Fiecare apariție a Vioricăi Dăncilă este atent analizată, mai ales după ce liderul Partidului Social, Liviu Dragnea, a fost condamnat la închisoare. Ținuta pe care a ales-o premierul are o semnificație aparte. Ce semnifică nuanța rochiei?

Viorica Dăncilă, apariție atent analizată de la Palatul Cotroceni

Noii miniștri au depus jurămintele la Palatul Cotroceni. Ana Birchall a fost numită, în cursul zilei de vineri, ministru al Justiției. Roxana Mînzatu are, de acum, titulatura de ministru al Fondurilor Europene, iar Natalia Intotero este ministru pentru Români de pretutindeni. Desigur că la ceremonie nu putea lipsi premierul Viorica Dăncilă, care a atras toate privirile cu ținuta în totalitate roz pe care a ales-o.

Rozul are o semnificație aparte. Culoarea aceasta este una care îl face pe cel care o poartă să iubească lumea, fiind una din culorile dragostei. Deși în mintea tuturor apare culoarea roșu când este vorba despre dragoste, culoarea roz este cea mai romantică și afectivă. Aceasta este un simbol al iubirii în tăcere și are rolul de a îmbuna și de a calma.

 

Viroica Dăncilă s-a îmbrăcat în roz la jurămintele de la Palatul Cotroceni. Ce mesaj a vrut să transmită?
Viroica Dăncilă s-a îmbrăcat în roz la jurămintele de la Palatul Cotroceni. Ce mesaj a vrut să transmită?

Iulia Albu, despre ținutele Vioricăi Dăncilă

Iulia Albu, cunoscută și pentru rubricile extrem de vizionate legate de modă, i-a luat la „puricat” vestimentațiile premierului Viorica Dăncilă de la evenimentele publice la care a participat. Aceasta s-a declarat plăcut surprinsă de alegerile foarte bune pe care le face.

„Viorica Dăncilă este impecabilă și cu asta am spus tot. Nu mă interesează dsicursul politic. Câteodată e suficient să afișezi o imagine și o imagine face cât o mie de cuvinte. A reușit să-și pună în valoare atât silueta, dar a reușită să construiască o imagine de o eleganță aparte. Ca notă de subsol, deși nu mă derajează foarte tare, aș perfera genul de încălțăminte cu tocul mult mai mic. Broșa a fost contrapunctul perfect al acestei ținute”
Iulia Albu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI