Liviu Dragnea, dezvăluiri despre Viorica Dăncilă, în plină campanie electorală pentru președinția României

Liviu Dragnea o atacă din închisoare pe Viorica Dăncilă, în plină campanie electorală

Viorica Dăncilă primește o lovitură grea din partea lui Liviu Dragnea, în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Fostul lider PSD vrea să sesizeze Curtea de Justiție a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel București în care contestă noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrați, acuzând-o pe Dăncilă de fraudă.

Liviu Dragnea o atacă din închisoare pe Viorica Dăncilă, în plină campanie electorală

Liviu Dragnea se află încarcerat în Penitenciarul Rahova, unde ispășește o condamnare definitivă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pedeapsă primită în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, în care a fost găsit vinovat pentru instigare la abuz în serviciu. Fostul lider PSD nu a renunțat însă la lupta politică și vrea, din închisoare, să îi dea marea lovitură Vioricăi Dăncilă, care se află în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncilă are o casă secretă la Predeal. Cum arată imobilul de lux pe care a vrut să-l ţină ascuns de ochii lumii

Fostul președinte al Camerei Deputaților vrea să sesizeze Curtea de Justiție a Uniunii Europene cu privire la dosarul care se află pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel București, în care contestă noua conducere a PSD, stabilită în Congres. Liviu Dragnea a depus în instanță mai multe cereri, printre acestea aflându-se și cea cu privire la sesizarea CJ a UE. Magistrații au stabilit că următorul termen din dosar va avea loc pe data de 31 octombrie.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât Liviu Dragnea o acuză de fraudă pe Viorica Dăncilă. El susține că fostul premier al României nu și-ar fi plătit contribuțiile pentru salariul asistentei locale în perioada în care a fost europarlamentar. Acțiunile fostului lider PSD par făcute din răzbunare, având în vedere că înainte de condamnare îi lua apărarea Vioricăi Dăncilă în orice situație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI