Viorica Dăncilă a inaugurat centura Bacăului pe bicicletă. Ce s-a întâmplat când a început să pedaleze

Viorica Dăncilă a inaugurat centura Bacăului pe bicicletă. Ce s-a întâmplat când a început să pedaleze
Viorica Dăncilă a inaugurat centura Bacăului pe bicicletă

Viorica Dăncilă a participat la inaugurarea centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Modolva. Ce s-a întâmplat când a început să pedaleze?

Premierul demis Viorica Dăncilă a inaugurat centura Bacăului pe bicicletă

Viorica Dăncilă, în plină campanie electorală, a acceptat să se plimbe și cu bicicleta, pe centură. Premierul demis a participat, sâmbătă, la inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova. Șefa PSD a mers pe bicicletă alături de secretarul general al partidului Mihai Fifor, președintele PSD Bacău, Dragoș Benea și ceilalți constructori.

Dăncilă a primit o bicicletă albă cu ghidon înalt și a mers câțiva kilometri înconjurată de liderii PSD, care, în schimb, aveau biciclete negre. După mica plimbare, premierul demis a declarat că s-ar plimba mai des cu bicicleta, dar a fost ocupată cu ”activități guvernamentale”. Ajungând și la subiect, fiind întrebată cum i se pare centura, căci pentru asta se adunaseră, după un moment de ezitare, a spus că este ”bine realizată”.

”Acest lucru arată că se poate și indiferent de ceea ce spun alții noi vom spune întotdeauna adevărul”

„În urmă cu trei luni am venit aici și împreună am văzut ceea ce s-a realizat și am promis că mă voi întoarce să văd stadiul lucrărilor. Acest lucru și situația în care ne aflăm arată buna conlucrare între Guvern și administrația de aici, buna conlucrare cu gryupul de lucru în subordinea prefectului, buna conlucrare cu cei care m-ați informat în fiecare zi despre stadiul lucrărilor de aici.

Președintele #PSD Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și deputatul PSD Lucian Șova la vizita şantierului Şoselei de centură a municipiului Bacău

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 26 octombrie 2019

Acest lucru arată că se poate și indiferent de ceea ce spun alții noi vom spune întotdeauna adevărul, că această centură s-a realizat cu sprijinul Guvernului, cu implicarea tuturor oamenilor care au vrut să aducă bine în viața cetățenilor. Vă felicit pentru această abordare și mă bucur că acest obiectiv va purta semnătura PSD și a Guvernului Dăncilă”, a declarat Viorica Dăncilă.