Viorel Lis are grave probleme de sănătate. Soția lui a făcut anunțul trist

Viorel Lis are grave probleme de sănătate. Soția lui a făcut anunțul trist
Ce probleme de sănătate are Viorel Lis?

Fanii cuplului Lis sunt întristați de veștile triste pe care le-au auzit recent. Oana a venit cu detalii despre starea de sănătate a partenerului ei de viață. Cum se simte acum fostul edil al Capitalei? Teama să se infecteze urmează să se diminueze în zilele ce urmează.

Ce probleme de sănătate are Viorel Lis? Oana a dezvăluit tot

Viorel Lis are grave probleme de sănătate, iar soția sa vine cu dezvăluiri despre starea lui. Fostul edil al Capitalei are 76 de ani și se teme foarte tare de virusul COVID-19 care i-ar putea adânci bolile pe care încearcă să le țină în frâu de ani de zile. În prezent, acesta este „imobilizat” la pat.

Soția sa susține că se ridică cu dificultate, merge greu și a rărit extrem de mult ieșirile din casă din cauza crizei epidemiologice de teama să nu se infecteze. Bărbatul urmează să primească prima doză de vaccin anti-COVID pe data de 13 martie, moment după care va putea sta puțin mai liniștit.

Starea sa este delicată acum, iar printre mai multe maladii cu care se luptă se numără și depresia. Pandemia l-a împiedicat să mai meargă la ședințele de recuparare de care are nevoie.

„El nu este așa bine. Se deplasează foarte, foarte greu”

“Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccinze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19. Se deplaseză foarte greu, foarte greu.

Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții. Dacă nu era perioada asta cu COVID, făcea recuperarea de la început și era mai bine. Acum avem emoții și cu vaccinul. Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu. Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli”, a declarat soția lui Viorel Lis, conform cancan.ro.

„Eu nu cred că 13 e o zi ghinionistă. Se spunea că au fost 12 discipoli și al 13-lea a fost Iisus. Am avut apartament 13, numărul de la examene, dacă tu îți setezi în minte că nu este ghinionistă, chiar nu o să fie. Este o perioadă mai grea pentru noi, am noroc cu psihologia, fac față, mă bucur în fiecare zi, dar este greu”, a mai detaliat vedeta.

Deși mulți nu se așteptau ca relația să treacă testul anilor, ei au demonstrat tuturor că iubirea nu are vârstă. Oana a stat în tot acest timp lângă soțul ei și a încercat pe cât posibil să-l ferească de virus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI